Bahşılı istihdam merkezi

Bahşılı istihdam merkezi

Bahşılı tam bir istihdam merkezi oldu. İlçede geçtiğimiz yıllarda açılan tekstil fabrikasında yaklaşık 200 kişi istihdam edilirken, yakın zamanda açılacak olan ikinci bir tekstil ve Çelik Fabrikasında ise ilk aşamada 400 personel istihdam edilecek. İlçede

 

 

İŞSİZLİĞİN MERKEZİ OLDU

Kırıkkale’nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi olarak bilinen Bahşılı tam bir istihdam merkezi oldu. Geçtiğimiz yıllarda açılan tekstil fabrikasında büyük çoğunluğu bayan olmak üzere yaklaşık 200 personel çalışıyor. Bu arada ikincisi açılacak olan Tekstil fabrikasının ise 150 kişi istihdam edeceği öğrenildi. İnşaatı hızla ilerleyen Çelik Fabrikasında ise ilk etapta 200 kişi istihdam edilecek. İlçede açılan fabrikalara sadece ilçenin içinden değil Kırıkkale merkez ve çevre ilçelerden bile yüzlerce kişi müracaat ediyor. Belediye’nin öncülüğünde açılan işletmelerin yanı sıra İlçede hizmet veren iki büyük çaplı AVM’de onlarca kişi çalışıyor.

 

BELEDİYE ÖNCÜLÜK EDİYOR

İlçede istihdama yönelik fabrika ve işletmelerin açılması için yıllardır mücadele ettiğini Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin ilçenin öncelikli sorunun işsizlik olduğunu söyledi. Fabrikalar sayesinde hem işsizliğin önlendiğini hem de ilçenin ekonomisine ekonomik katkı sağlandığını söyledi. Bişkin ilçenin dışında Kırıkkale merkez ve çevre ilçelerden de iş konusunda yoğun talep geldiğini belirterek öncelikle ilçedeki işsizliğin tamamen ortadan kaldırılmasından yana olduklarını belirtti. Bişkin fabrikaların kurulmasıyla birlikte Ziraat Bankasının da şube açtığını söyledi. Bankanın şube açması için belediye olarak her türlü kolaylığı sağladıklarını bildirdi. 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı