BAHŞILI İLÇESİ EN GÖZDE BÖLGE KONUMUNDA

BAHŞILI İLÇESİ EN GÖZDE BÖLGE KONUMUNDA

Ankara’nın Çankaya’sı oldu, Bahşılı artık göç edilen değil, göç alan bir ilçe haline geldi

Bahşılı ilçesi son bir kaç senede bir çok bürokrat, iş adamı, vekil, Savcı ve Hakimin yazlık yaptığı en önemli bölgelerden biri haline geldi.

EN GÖZDE BÖLGE OLDU

Bahşılı ilçesi Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in yaptığı çalışmalar, ilçede yaşam kalitesini artırmaya yönelik girişimler ile Kırıkkale’nin en gözde ilçesi ve bölgesi yolunda ilerlemeye devam ediyor. İlçe on bir kaç senede bir çok bürokrat, iş adamı, vekil, Savcı ve Hakimin yazlık yaptığı en önemli bölgelerden biri haline geldi. Ankara’nın Çankaya’sı gibi bir bölge haline gelen ilçede bir çok önemli isim ikamet ediyor veya hafta sonları ilçeye geliyor.

İLÇE GÖÇ ALIYOR

Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in de girişim ve çabaları ile ilçeden ya arsa veya yazlık alan bir çok önemli isim ilçeye değer katıyor. Son 4.5 yılda Belediye’nin bu tür yapılaşma ve yerleşim için 827 adet ruhsat verdiği öğrenildi. Bahşılı ilçesi Başkan Tekin’in girişimleri ile göç veren değil, göç alan ilçe haline gelirken, ayrıca bir çok kişi ilçede yapılan TOKİ konutlarından da ev alarak ilçeye göç kazandırıyor. Bu sayede ilçenin nüfusu da artış gösteriyor.

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Yazlık sayısının artışı ile birlikte TOKİ konut sayısı da giderek artıyor. Gerek TOKİ ve gerekse yazlık sayısının artıyor olması Belediye gelirlerine de olumlu etki yapıyor. Ruhsat, emlak ve çevre/temizlik vergilerinde de artış oluyor. Konut sayısı yıllara göre artarken, Başkan Tekin’in girişim ve çabaları ile ilçe de değerini artırmış oluyor. Başkan Tekin, “İlçemiz Kırıkkale’nin Çankaya’sı olma yolunda ilerliyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız