Bahşılı için çalışacağız

Bahşılı için çalışacağız

30 Mart`ta yapılacak olan yerel seçimlerde çalışmalarına yoğun bir programla devam eden AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı İbrahim Uyar, Bahşılı için gece gündüz çalışacağını söyledi.

UYAR’A TAM DESTEK
AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı İbrahim Uyar ve beraberindekiler esnafları ziyaret etti. Çok sayıda kalabalık, ‘Bir üç fark etmez Uyar’a güç yetmez’, ‘Gençlik seninle gurur duyuyor’, ‘Dik dur eğilme Bahşılı seninle’, ‘Uyarla el ele yürüyelim zafere’ ve ‘Uyar Başkan olacak’ gibi sloganlar atarak, Başkan Adayı Uyar’a sonuna kadar destek vereceklerini belirttiler.

BAHŞILI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ
Başkan Adayı Uyar yaptığı konuşmada; “Yola çıkarken Bahşılı’daki herkesi kucaklayacağımızı söylemiştik. Burada sizinle bir arada olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Mevlana ve Yunus Emre ruhu ile herkesi kucaklaşacağız. Halkanın büyümesinden korkmayacağız. Herkese gönlümüzü ve kalbimizi açacağız. Bugün olduğu gibi her gün birlik ve beraberliğimizi sağlayacağız. Seçim startını verdiğimiz günden bugüne kadar dedik ki sizler için mücadele edeceğiz demiştik”

DİKLENMEYECEĞİZ AMA HEP DİK DURACAĞIZ
‘Bizlerde sadece sizin ve Bahşılı’mız için mücadele edeceğiz’ diye sözlerine devam eden Uyar, “Diklenmeyeceğiz ama hep dik duracağız. Bu birlik ve beraberliğimiz her gün artarak devam edecek. 30 Mart’ta büyük bir zaferle çıkacağız. Ondan sonra daha çok çalışarak, birlikte olacağız. Bu hizmet sevdasından bizi kimse döndüremeyecek. Bizim herkese kapımız ve gönlümüz açık” dedi. Daha sonra Uyar seçim bürosuna gelen vatandaşların problemlerini dinledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız