Bahşılı GİYSİBANK yine sevindirdi

Bahşılı GİYSİBANK  yine sevindirdi

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in projesi olan Giysi Bank bu bayramda da ihtiyaç sahiplerini sevindirdi. Onlarca ihtiyaç sahibinin giysi ihtiyacı karşılanan uygulamadan yine onlarca ihtiyaç sahibi yararlandı.

BAYRAMLIKLARINI ALDILAR

İhtiyaç sahibi ailelerden kadın, erkek, çocukların yararlanması için Bahşılı Belediyesinin geçtiğimiz yıllarda hizmete sunduğu GİYSİBANK Kurban Bayramı öncesinde raflarını yeniledi. Giysibank Mağazasında kışlık ve yazlık giysilerin yanı sıra çocuklar için bayramlıklar bulunuyor. Mağazada hiç giyilmemiş giysiler bulunuyor. Mağazaya giren ihtiyaç sahipleri baştan ayağa tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Kurban Bayramı öncesinde çalışmaların hız kazandığını belirten Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin “Açmış olduğumuz, Giysibank mağazamıza gençlerimiz için Bayramlık( 3-7 yaş) kıyafetlerimiz geldi, ihtiyaç sahipleri ücretsiz faydalanabilir” diye konuştu. Tekin’in açıklamasından sonra açılan mağazadan ihtiyaç sahipleri gerekli ihtiyaçlarını karşılayarak bayrama mutlu girdiler. Giysi alan vatandaşlar başkana teşekkür ettiler

 

DİĞER İLLERE DE ÖRNEK OLUYOR

GİYSİBANK olarak uygulanan çalışma kapsamında kadın, erkek, çocuk kıyafetleri ihtiyaç sahipleri ile buluşturuluyor. Kışlık kıyafetlerin yani sıra yazlık kıyafetler de bulunuyor. GİYSİBANK’a yeni yazlık kıyafetler temin edilerek vatandaşlara giysi temini konusunda duyurular yapılmaya başlandı. Kırıkkale’de ilk olan ve bir çok ile de örnek gösterilen çalışma ilçede büyük ilgi görüyor. Belediye’nin bu çalışmasından dolayı ilçe sakinleri Belediye Başkanı Tekin’e teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar dilediler.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız