Bahşılı, Demir-Çelik Açılışa hazırlanıyor

Bahşılı, Demir-Çelik   Açılışa hazırlanıyor

Kırıkkale'de bir ilk olan Bahşılı özel Demir Çelik Fabrikası önümüzdeki aylarda resmen açılacak. Şu sıralarda deneme üretimi yapan fabrikanın çalışma koşullarından olumlu sonuç alındığı öğrenildi

EN AZ 600 PERSONEL ÇALIŞACAK

Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’in çabalarıyla Bahşılı sınırları içinde kudrulan özel Demir Çelik Fabrikası önümüzdeki aylarda resmen açılacak. Şu sıralarda deneme üretimi yapılan fabrikanın çalışmasından olumlu sonuç alındığı bildirildi. Şu sıralarda yönetim, teknik ve işçi kadrosu dahil 150 personel ile çalışan fabrikada tam kapasite üretime geçildiğinde bu sayının ilk etapta 400 daha sonraki etaplarda ise 600’e çıkacağı bildirildi. 40 bin metre kare alan üzerine kurulu fabrikada günlük binlerce ton hurda demir eritilip mamul hale getiriliyor.

 

BAŞKANIN KATKISI BÜYÜK

Fabrikanın Bahşılı’da kurulması aşamasında Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’in kendilerine her türlü kolaylığı gösterdiğini söyleyen İnşaat Mühendisi fabrika sorumlusu ve şantiye şefi İlkay Kılıç fabrikanın yakın zamanda tam kapasite üretime başlayacağını söyledi. Bahşılı ve yöresinde öncelikle çok sayıda istihdam sağlayacak olan fabrikanın hurda demirden çeşitli çelik ve demir üretimi yapacağını ve Türkiye’nin her bölgesine buradan demir çelik gideceğini kaydetti. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ