BAHŞILI BELEDİYESİ’NDEN REKOR ZAM

BAHŞILI BELEDİYESİ’NDEN REKOR ZAM

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin işçi maaşlarına %120 zam yaptı. İşçi maaşı 40.000 TL’ye ulaştı

PERSONELİMİZİN HERZAMAN YANINDAYIZ

2019 yılında Belediyede göreve geldiğimizde kamu ve özel sektöre 43 milyon borç vardı, borcumuzu ödedik, ödemeye devam ediyoruz, hem hizmet getiriyoruz, hemde mesai arkadaşlarımızı ekonomik olarak mutlu etmeye çalışıyoruz.

Ekonomik sıkıntılar ve enflasyonun aile bütçesine ve yaşam standartlarına zarar verdiğini devletin bu konuda halkın yanında olarak asgari ücrete, memur ,işçi ,emekli maaşlarına iyileştirmeler yaptığını belirten Başkan Recep Zafer TEKİN “ Bütçe planlaması kapsamında yapılabilecek en iyi iyileştirmeleri yapıyoruz. Daha önce de bu şekilde 16.000 lira net ekstralarla 20.000 liraya ulaştırmıştık. Şimdi de 672 lira olan günlük yevmiye tutarını taleplerinde üzerinde 1.500 liraya çıkartarak %120 zam yaptık, böylelikle aylık işçi maaşını 40.000 liraya çıkartarak rekor bir zama imza atmış olduk. Dün olduğu gibi bugünde personelimizin yanındayız, yarında olmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun.” dedi.

TEKİN MÜJDEYİ PERSONELE BİZZAT VERDİ

Belediye personelini makama davet eden Başkan TEKİN, personeliyle yaptığı muhabbet sonrası yapılacak olan %120 zammı kendilerine iletti. Personel memnuniyetle karşıladığı bu zam için Başkan Tekin’e teşekkür ettiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız