BAHŞILI BELEDİYESİ’NDE SOSYAL DENGEYE REKOR ARTIŞ

BAHŞILI BELEDİYESİ’NDE SOSYAL DENGEYE REKOR ARTIŞ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin memura sosyal denge aylık ödemelerini yüzde 1300 artırdı. Memurların alacağı sosyal denge aylık 7000 Türk Lirası oldu.

MEMURLARIMIZIN HERZAMAN YANINDAYIZ

Başkan Recep Zafer TEKİN 2019 yılında belediyenin 43 milyon borcu olduğunu ve borçların ödendiğini, ödemeye devam edildiğini belirterek; aynı zaman personelinde ekonomik olarak mutlu etmeye çalıştığına dikkat çekti.

Ekonomik sıkıntılar ve enflasyonun aile bütçesine ve yaşam standartlarına zarar verdiğini devletin bu konuda halkın yanında olarak asgari ücrete, memur ,işçi ,emekli maaşlarına iyileştirmeler yaptığını belirten Başkan Recep Zafer TEKİN “Bahsili Belediyesi olarak çalışanımızın yanında olduğumuzu işçi ücretleri deki rekor artışın ardından memurlarimizin da Sosyal Denge Ücretlerinde 13 kat artış yaparak bir kez daha gösterdik. Belediyemiz memurlarının almakta olduğu Sosyal Denge Ücretlerini 567,80 TL' den 7.000,00 TL'ye çıkardik.Personelimize hayırlı olsun.” dedi.

 TEKİN MÜJDEYİ PERSONELE BİZZAT VERDİ

Belediyede görevli memurlar ile Belediye Toplantı Salonunda buluşan Başkan Recep Zafer TEKİN açıkladığı sosyal denge ücretleri ardından personel tarafından alkışlarla takdir gördü. Başkan Tekin’in bu açıklamasından dolayı memnun olan personel Başkan’a teşekkürlerini iletti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız