Bahşılı Belediyesi’nde en düşük maaş 20 bin lira oldu

Bahşılı Belediyesi’nde  en düşük maaş 20 bin lira oldu

Bahşılı Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında yapılan ek protokol ile belediye işçilerinin en düşük maaşları 16.000 TL (maaş) + 4.000 TL (ikramiye) olmak üzere toplamda 20.000 TL'ye yükseldi

Bahşılı Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında yapılan ek protokol ile belediye işçilerinin en düşük maaşları 16.000 TL (maaş) + 4.000 TL (ikramiye) olmak üzere toplamda 20.000 TL'ye yükseldi.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Bahşılı ilçesinde Belediye personelinin maaşları güncellendi. Buna göre Bahşılı Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında yapılan ek protokol ile belediye işçilerinin en düşük maaşları 16.000 TL (maaş) + 4.000 TL (ikramiye) olmak üzere toplamda 20.000 TL'ye yükseldi. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ve HAK-İŞ Kırıkkale İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikamızın Şube Başkanı Fatih Doğan sözleşmeyi imzaladı. 

SENDİKADAN TEŞEKKÜR

HAK-İŞ Kırıkkale İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikamızın Şube Başkanı Fatih Doğan, “Bahşılı Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında yapılan ek protokol ile belediye işçilerinin en düşük maaşları 16.000 TL (maaş) + 4.000 TL (ikramiye) olmak üzere toplamda 20.000 TL'ye yükseldi. Üyelerimizin yanında olan çalışanlarımızı göz ardı etmeyen değerli Belediye Başkanımız Recep Zafer Tekin’e çalışanlarımız adına teşekkür ederiz. Anlaşma Belediyemize, sendikamıza ve tüm emekçilerimize hayırlı olsun” ifadesini kullandı. 

TEKİN BİLGİ VERDİ

İmkanları çerçevesinde işçinin her zaman yanlarında olduklarını açıklayan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, “Bahşılı Belediyesi kadrolu çalışanı arkadaşlarımızın ücret zammı ek protokol ile maaşları en düşük 20 bin TL oldu. Güzle bir anlaşma oldu. İmkanlarımız çerçevesinde en iyisini vermeye çalıştık. Gönül ister ki daha fazla verelim. Ama imkanlarımızın son limitine kadar kullandık. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun. Anlaşmada emeği olayı HAK-İŞ ve Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan’a ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız