Bahşılı Belediyesi vatandaşların araçlarını da dezenfekte ediyor

Bahşılı Belediyesi vatandaşların araçlarını da dezenfekte ediyor

BELEDİYELER TEYAKKUZDA...

Bahşılı Belediyesi vatandaşın araçlarını da dezenfekte ediyor

Bahşılı’da, yeni tip korona virüsü (Kovid-19) önlemleri kapsamında belediye ekiplerince, sürücülerin özel araçları ücretsiz dezenfekte edilirken, kamu binaları ve fabrikalarda da dezenfeksiyon çalışmaları yapılıyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yeni tip korona virüse (Kovid-19) karşı yoğun tedbirler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda Bahşılı Belediyesi ekiplerince, öğleden önce ve sonrasında her gün 4 saat boyunca sürücülerin araçları virüse karşı özel ilaçlarla dezenfekte ediliyor. Kamu kurumlarına ait sağlık ocakları, hastaneler, emniyet müdürlüğü ve ibadethaneler başta olmak üzere insan yoğunluğunun çok olduğu fabrikalar ve diğer tesislerde ve resmi araçlarda da dezenfeksiyon çalışmaları yapılıyor.

Konuya ilişkin bilgi veren Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, “Kahvehanelerimizi, kıraathanelerimizi, çay ocaklarımızı dezenfekte ettik. Ardından camilerimizi, resmi kurumlarımızı, bankaları, emniyet müdürlüğünü, hükümet konağını, okulları da dezenfekte ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Şu anda virüsle ilgili bir bulgu yok ama olmayacak manasına da gelmez.”

“Onun için biz her gün saat 10-12 ve 14-16 arasında 2'şer'den 4'er saat vatandaşlarımızın araçlarını ücretsiz dezenfekte ediyoruz. Burada toplu konut alanı var ve yaklaşık 3 bin insan yaşıyor. Orada da makinelerimizle bina içlerinde, bina aralarında, asansörlerde de çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Vatandaşlara da tavsiyelerde bulunan Tekin, "Sağlık Bakanlığımızın açıklamış olduğu yapılması ve yapılmaması gerekenlerle ilgili bilgi notları var. Onlara uymalarını istirham ediyoruz. Bizim ilçemiz coğrafya olarak açık olduğu için insanlar bağında bahçesinde vakit geçiriyor. Toplu ortamlarda pek bulunmuyorlar, bulunanları da bizler uyarıyoruz” ifadelerini kullandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ