Bahşılı Belediyesi bahar harekâtı başlattı

Bahşılı Belediyesi bahar harekâtı başlattı

Bahşılı Belediyesi Bahar harekâtı başlattı. Belediye ekipleri ilçedeki altıncı sondaj kuyularını harekete geçirdi. Kışı şartlarının bozduğu yollara asfalt yama yapan ekipler bozulan rögar kapaklarını değiştirdi.

DÜKKÂNLAR BİRLEŞTİRİLİYOR

Belediye TOKİ iş merkezindeki boş dükkanlar birleştirilerek bayanlar için çok amaçlı lokal yapılıyor. 3.TOKİ önüne sosyal yeşil alan ve banklarla, otopark yapımına başlanıyor.

YENİ BİR ÇAY OCAĞI AÇILIŞI YAPILDI

Belediye Başkanı İbrahim Uyar, AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar, Belediye Başkan yardımcısı Murat Kaplan, İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaman, Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Gündoğdu, Mehmet Dönmez Fen işleri personeli ile vatandaşların katıldığı bahar harekâtı başlatıldı.

Belediye Başkanı İbrahim Uyar ise, ekiplerimizin başarısı bize gurur veriyor. Bu altıncı kuyumuzla ilçe halkının su ihtiyacı karşılanarak su rezervi daha da güçlenecektir.

Ağır kış şartlarından bozulan yollarımızın tamiratlarına başlandı, Belediye iş merkezindeki boş dükkânları açık alanla birleştirerek güzel bir sosyal alan yapılacak. TOKİ önündeki toprak alan düzeltilerek yeşil park oturma alanları, otopark yapılacak, büyümekte olan ilçemize dördüncü büyük A-101 AVM’nin açılması, büyük bir eksiklik olan sadece sohbetlerin güzel şeylerin konuşulduğu çay ocağını açtık, artık kimse gelişmemizi durduramaz, yakında Konya-Kulu, Bahşılı-Ankara yolunun ilçemiz ayağı açılınca farklı bir konuma gireceğimiz aşikârdır. Durmak yok yola devam Baharla birlikte çalışmalarımıza hız veriyoruz” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü