Bahşılı Belediyesi araç filosuna yeni araç katıldı

Bahşılı Belediyesi araç  filosuna yeni araç katıldı

Kırıkkale'nin Bahşılı Belediyesi araç filosunu yeni iş makinesiyle güçlendirdi. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile araç filosuna yeni bir araç daha katıldı.

YENİ BİR KEPÇE ALINDI

Kırıkkale'nin Bahşılı Belediyesi araç filosunu yeni iş makinesiyle güçlendirdi. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile araç filosuna yeni bir araç daha katıldı. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, belediyenin araç filosunu güçlendirerek daha iyi hizmet vermek için çalıştıklarını söyledi. İş makineleri konusunda her zaman güçlü olmak zorunda olduklarını aktaran Tekin, "Devlet Malzeme Ofisi'nden iş makinesini 2 milyon 642 bin liraya temin ettik. Öz kaynaklarımızla aldığımız iṣ makinesi belediyemize hayırlı olsun. Bununla beraber 37'inci aracımızı da almış olduk, almaya da devam edeceğiz. Her şey Güzel Bahṣılı'mız için." diye konuştu.

37. ARAÇ OLDU

Başkan Tekin, “Makina parkımızı büyüktük, büyütüyoruz. 2024 model Kazıcı Yükleyici iş makinamızı Belediyemiz envanterinize kaydettik” dedi. Belediye araçlarını güçlendirmek daha iyi hizmet verebilmek için çalıṣtıklarını söyleyen Baṣkan Tekin iṣ makinaları konusunda her zaman güçlü olmak zorundayız. Devlet malzeme ofisinden temin ettiğimiz bu kepçe tabiri ile hem kazıcı hem yükleyici iş makinasını 2 milyon 642 bin TL’ye temin ettik. Tamamı ile öz kaynaklarımızdan aldığımız bu iṣ makinası belediyemize hayırlı olsun. Bununla beraber 37.nci aracımız oldu, almaya dahada devam edeceğiz. Durmak yok çalışmaya devam diyoruz. Her şey Güzel Bahṣılımız için” açıklamasında bulundu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız