BAHŞILI 5. ETAP TOKİ 365 GÜNDE TAMAMLANDI

BAHŞILI 5. ETAP TOKİ 365 GÜNDE TAMAMLANDI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in yoğun uğraşları sonucu başlatılan ve 365 günde tamamlanan 5. Etap TOKİ projesinde Noter kurası sonucu daire sahipleri belirlendi.

DAİRE BELİRLEME KURASI ÇEKİLDİ

Geçtiğimiz günlerde TOKİ Daire Başkanlığı’nın kendi Youtube kanalında canlı yayınlanan kura çekiminde hak sahiplerinin daireleri belli olmuştu. İlgili yayını kendi sosyal medya hesabında paylaşan Başkan TEKİN “Hak sahiplerinin daireleri belirlendi, güle güle otursunlar” dedi.

KIRIKKALE’NİN EN GÖZDE YERİ

365 günde tamamlanan 5. Etap TOKİ yapıldığı konum Kırıkkale’nin en yüksek rakımlı yeri, Yenişehir-Yahşihan bölgesinden Keskine kadar uzanan coğrafyayı tamamen gören bir konumda. Kırıkkale-Merkez’den 6 km uzaklıkta olan TOKİ yerleşkesi Kızılırmak manzarası ve Kırıkkale Rafineri’sinin gece aydınlatmaları ile görsel bir şölen sunuyor. Alt kısmının kayalık olması da olası deprem riskine karşı güvenli bir yer olmasını sağlıyor.

DEPREM OLMASINA RAĞMEN İHALESİ YAPILDI İNŞAATA BAŞLANDI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer TEKİN seçimden kısa bir süre sonra bölgedeki eksikliği ve vatandaşların talebi üzerine, 5. Etap TOKİ çalışmaları için yoğun uğraş verdi. Bakan ve Bakan Yardımcıları ile sık sık görüşen Başkan TEKİN, proje onaylandıktan sonra üç farklı firmanın projeden çekildiğini, bu sebepten sürecin uzadığını ama sonuca ulaşıldığını ve 365 günde tamamlandığını belirtti.

TEKİN BİLGİ VERDİ

Projenin detayı ile ilgili bilgi veren Başkan Recep Zafer TEKİN “Şimdi burada 210 konut, cami ve bir yaşam merkezi yapılıyor. Alt tarafta kanalizasyon çalışmamızı tamamladık. Yakın zamanda anahtarlarını alacak olan vatandaşlarımızın, günün yorgunluğunu atabileceği geniş balkonunda manzara eşliğinde çayını yudumlayacağı güzel bir proje oldu. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

YOĞUN İLGİ DEVAM EDİYOR

Konutların konumu, depreme dayanıklı olması, geniş balkonlu ferah daireler olması, 1. Sınıf malzemeler kullanılarak yapılması vatandaşların yoğun ilgi göstermesine neden oldu. Boş dairelerin bulunması, hak sahiplerinden vazgeçeceklerin olması olasılığı düşüncesi vatandaşların ilgisini arttırıyor. Vatandaşlar böyle bir projesinin gerçekleşmesinde yoğun çaba gösteren Başkan Recep Zafer TEKİN’e teşekkür ediyor, 6. ve 7. Etap TOKİ içinde Başkan’dan istekte bulunuyorlar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız