Bahşili, Tekstil Merkezi Olabilir

Bahşili, Tekstil Merkezi Olabilir

KIRIKKALE VALİSİ ATÖLYELERİ ZİYARET EDEREK YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

KIRIKKALE VALİSİ ATÖLYELERİ ZİYARET EDEREK YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Bahşili, Tekstil Merkezi Olabilir

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Bahşili ilçesinde faaliyet gösteren tekstil atölyelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Haktankaçmaz bu alanda Bahşili´nin istihdamda önemli merkez olduğunu söyledi.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Akdeniz´in de hazır bulunduğu ziyarette, Vali Haktankaçmaz çalışmalarla ilgili olarak işletme müdürlerinden bilgi aldı.

ÇALIŞANLARLA SOHBET ETTİ

Daha sonra atölyeleri gezen Vali Haktankaçmaz, atölyede çalışanlarla ayaküstü sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi. Bahşili´nin istihdam anlamında güzel işler yaptığını belirten Haktankaçmaz, çalışanların da gençlerden oluşmasının Kırıkkale için güzel bir gelişme olduğunu söyledi.

HANIMLAR LOKALİNİ ZİYARET ETTİ

Tekstil atölyeleri ziyaretinin ardından Bahşili Belediyesince açılan Hanımlar Lokali´ni de ziyaret eden Vali Haktankaçmaz´a, lokalin faaliyetleri hakkında ilgililer tarafından bilgi sunuldu. Hanımlar lokalinin Kırıkkale´de ilk ve tek olduğu bildirildi. Bahşili´deki hanımların lokal sayesinde boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirdiği ifade edildi.

HABER: KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı