Bahşılı, Kırıkkale´nin en gözde ilçesi olacak

Bahşılı, Kırıkkale´nin en gözde ilçesi olacak

ÇALIŞMALAR YOĞUN BİÇİMDE SÜRÜYOR

Bahşılı, Kırıkkale´nin en gözde ilçesi olacak

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar Bahçeli ve Hüseyin Onbaşı Mahallesinde devam eden su sondaj çalışmasını yerinde inceledi. Uyar ilçede su, yol temizlik gibi rutin çalışmalarının dışında önemli adımların atıldığını bildirdi. Uyar Bahşılı ilimizin en gözde ilçesi olacak? dedi.

ÇALIŞMALAR YOĞUN BİÇİMDE SÜRÜYOR

Kırıkkale´nin en eski ve en hızlı gelişen ilçelerinden birisi olan Bahşılı´da su sorunu tarih olacak gibi. İlçenin Bahçeli ve Hüseyin Onbaşı Mahallesinde belediye tarafından başlatılan bulunan sondaj su kuyusu açma ve su depolarının bakım çalışmaları sürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla ilçenin su sorunu tamamen ortadan kalkacak.

HİZMETLERİMİZ BAHŞILI İÇİN

İlçenin su ihtiyacını karşılayan sondaj ve su kuyularının temizlendiği sahada incelemelerde bulunan Belediye Başkanı İbrahim Uyar çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı. Belediye Başkanı Uyar göreve seçildiği günden bu yana yoğun bir çalışma temposu içinde ilçenin yıllardır ihmal edilen bir çok sorunun giderildiğini söyledi. Belediyenin rutin yol, su temizlik gibi işlerinin düzenli bir şekilde devam ettiğini belirten Uyar ayrıca ilçeye özel ve kamu yatırımları ve konutlaşma alanında önemli adımların atıldığını bildirdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü