Bahşılı halkını bir araya getiren iftar

Bahşılı halkını bir araya getiren iftar

DÜZGÜN ORGANİZASYON, SICAK KARŞILAMA, SAMİMİ ORTAM HEPSİ BİR ARADA OLUNCA HİÇ BİR SIKINTI OLMADI

DÜZGÜN ORGANİZASYON, SICAK KARŞILAMA, SAMİMİ ORTAM HEPSİ BİR ARADA OLUNCA HİÇ BİR SIKINTI OLMADI

Bahşılı halkını bir araya getiren iftar

Kırıkkale´nin en eski ve hızlı gelişen ilçesi Bahşılı´da belediye tarafından verilen iftar yemeğine Bahşılılar büyük ilgi gösterdi. Belediye binası bahçesindeki yemeğe 7´den 70´e neredeyse her evden birkaç kişi katıldı. Belediye Başkanı İbrahim Uyar katılanları bizzat kendisi karşıladı. Organizasyonun düzgün oluşu dikkat çekerken yemekten herkes memnun ayrıldı.

ORGANİZASYON İYİ, KARŞILAMA GÜZEL OLUNCA!

Kırıkkale´nin en eski ve en hızlı gelişen ilçesi Bahşılı´da Belediye tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği bu yılda tekrarlandı. Belediye Binası önünde gerçekleştirilen yemeğe Bahşılılar büyük ilgi gösterdi. Organizasyonun iyi olması ve Belediye Başkanı Uyar´ın bizzat kendisinin ilgilendiği düzenleme sayesinde hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Neredeyse izdiham derecesinde kalabalık olmasına rağmen en ufak bir aksaklık olmadı.

YEMEK, KUR´AN-I KERİM TİLAVETİYLE BAŞLADI

Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayan yemeğe 7´den 70 hemen hemen her evden birkaç kişi katıldı. Ayrıca yemeğe Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyeleri, Bahşılı ve Kırıkkale´den çok sayıda sivil toplum kuruluşların başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Kırıkkale ve çevre ilçelerden de çok sayıda kişi katıldı. Davete katılanları Belediye Başkanı İbrahim Uyar bizzat karşıladı. Uyar ayrıca tüm masaları da gezerek davetlilerle yakından ilgilendi. Herkese hal hatır sordu.

YEMEK SONRASI HACİVAT-KARAGÖZ GÖSTERİSİ

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeği öncesinde Belediye Başkanı İbrahim Uyar yaptığı kısa konuşmada birlik ve beraberlik duygularının tavan yaptığı bu günlerde ilçede daima birlik ve beraberliğin tesisi için belediye olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini söyledi. Bahşılı halkına yemeğe gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Uyar ilçenin gelişmesi ve büyümesi için ellerinden gelen çabayı ortaya koyduklarını ifade etti. Uyar herkese afiyet olması dileğinde bulundu. Böyle bir organizasyonu Bahşılıların daima hak ettiğini söyledi. Yemek sonrasında ilahi grubunun gösterisi beğeniyle izlendi. Ayrıca Karagöz-Hacivat gösterisi izleyenler tarafından ilgiyle izlendi. Teravih saatine kadar davetliler belediye önünden ayrılmayarak programı izledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü