Bahşılı Belediye Meclisi dalya yaptı

Bahşılı Belediye Meclisi dalya yaptı

"2023 HEDEFİNE EMİN ADIMLARLA GİDİYORUZ"

Bahşılı Belediye Meclisi dalya yaptı

Bahşılı´da Saadet Partili 3 Belediye Meclis Üyesi AK Parti´ye geçti. İl Başkanı Mürsel Akçay belediye meclisinin tümünün AK Partili olduğunu belirterek, ?Altı olan sayımızı dokuza çıkardık ve dokuzda dokuz yaptık? dedi.

2023 HEDEFİNE EMİN ADIMLARLA GİDİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Bahşılı´da Saadet Partisi Belediye Meclis üyelerinin, AK Parti´ye geçiş törenine katıldı. Muammer Baykal, Nuri Akkoç ve Süleyman Güçlü´nün, Saadet Partisi Belediye Meclis üyeliğinden, AK Parti´ye geçmesinin ardından, Bahşılı´da 9 Meclis üyesi de AK Partili oldu. İl Başkanı Akçay, partilerine geçiş yapan üyelere, rozet takarak, yeni görevlerinde başarılar diledi. Avrupa ve Amerika´nın PKK´ya destek vererek, hükümetin 2023 hedefini baltalamaya çalıştığını söyledi. Her konuda milletin ayrımlaştırılmak istendiğini belirten Akçay, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, geleceğe güzel bir ülke bırakacaklarını bildirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´IN ÖNEMİ

Türkiye´nin tek başına iktidar olduğu dönemde önemli hizmetler aldığını belirten Akçay, koalisyon hükümetleri döneminde sıkıntılar çekildiğini ve ayakta duramayan Başbakanlara, yazar kasa fırlatıldığını kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın, Türkiye için önemli hizmetler yaptığını belirten Akçay, Menderes ve Özal´ın ardından Türkiye´de önemli gelişmelerin ve çalışmaların olduğunu ve ülkenin günden güne büyüdüğünü ifade etti. Akçay, son zamanlarda terör olaylarının, dolar yükselişinin ve ekonomik anlamda yaşanan gelgitlerin üst aklın oyunu olduğunu iddia etti.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

Akçay herkesin bugünlerde birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini belirterek konuşması şöyle sürdürdü, ?Milletimizin dirayetini zayıflatmak, inancını yok edip azmini ve direncini kırmak istiyorlar. yılgınlık ve kaos üretmek istiyorlar. Kardeşliğimize kastedip bizi birbirimize düşürmek istiyorlar. Farkındayız. Kardeşliğimize kastedip, mezhep kimliği çatışması ve etnik kimlik çatışması üzerinden operasyonlar yapmak istiyorlar. Milletimizin moralini bozup umutsuzluk yaymak istiyorlar? dedi.

HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ise, Bahşılı Belediye Meclisi üyesinin 9´da dokuz olduğunu belirterek, hizmetlerin tüm hızıyla devam edeceğini ve bu konuda çalışmaların yapıldığını söyledi. Kapılarının herkese açık olduğunu belirten Uyar, ilçelerinde herkesin sorununu çözmek için gece gündüz çalıştığını ve bu konuda İl Başkanı Mürsel Akçay´ın kendilerine destek olduğunu açıkladı. Bahşılı AK Parti İlçe Başkanı, Sadullah Duyar ise partilerine katılımın her geçen gün arttığını ve partilerine katılan herkese teşekkür ettiğini bildirdi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı