Bahşılı Belediye Başkanı Uyar hayvanları unutmadı

Bahşılı Belediye Başkanı Uyar hayvanları unutmadı

HAYVANLAR BİZİM DOSTUMUZDUR

Bahşılı Belediye Başkanı Uyar hayvanları unutmadı

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, yoğun kar nedeniyle doğada yiyecek sıkıntısı çeken yaban hayvanlarına ekmek ve yemek dağıttırdı. Başkanın bu davranışı takdirle karşılandı.

HAYVANLAR BİZİM DOSTUMUZDUR

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,  talimatıyla, Fen İşleri personel sorumlusu Ömer Baykal´ın gözetiminde, karla mücadele ekibi yağan yoğun kar nedeniyle yiyecek sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarına ekmek ve yiyecek dağıtımı yapıldı.  Uyar, ?Doğayı birlikte paylaştığımız hayvanların, doğanın dengesinin korunmasında önemli bir yeri olup, doğa; bütün hayvanların denge içinde yaşamasıyla güzelliğini her şeye rağmen devam ettirmektedir. Çünkü bu dünyayı onlarla paylaşıyoruz, burası bizim olduğu kadar onların da evi. Onların da aynen bizler gibi gidecek, yasayacak başka yerleri yok. Dünyamızdaki tüm canlı türlerinin, doğanın ve gezegenimizin dengesi için burada olması gerekiyor.  Hayvanlarla birlikte, hepimizi misafir eden doğayı da korumamız şart? dedi.

HAYVANLARI KORUMAK

Uyar, ?Eğer hayvanları seviyor ve korumak istiyorsak, onların yasama hakkına saygı göstermeli, çevremizdeki herkese bunu anlatmaya çalışmalıyız. Hayvanları sevmeyenler ya da onlardan korkanlar olabilir. Ama bizim için önemli olan onları herkesin bizler gibi sevmesi değil, zarar vermemeleridir. Bu yüzden de çevremizdekilere zorla onları sevdirmeye çalışmaktan çok, onlara zarar verilmemesi için çalışmalıyız.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü