Bahçelievler üst geçidi yılsonuna kadar hazır

Bahçelievler üst geçidi yılsonuna kadar hazır

İNŞAAT HIZLA İLERLİYOR

Bahçelievler üst geçidi yılsonuna kadar hazır

Belediye ekiplerinin bir süre önce başlatmış olduğu Bahçelievler Demiryolu üst geçidi inşaatı hızla sürüyor. Üst geçidin bu yılsonuna kadar bitme aşamasına gelmesi bekleniyor.

İNŞAAT HIZLA İLERLİYOR

Kırıkkale Belediyesi şehir genelinde başlatmış olduğu çalışmaları ara vermeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın direktifleri doğrultusunda gerçekleşen çalışmalar bir bir tamamlanıyor. Belediye ekiplerinin bir süre önce şehir merkezi ile Bahçelievler, Karşıyaka, Selim Özer ve Yuva Mahallelerini bir birine bağlayacak Bahçelievler Mahallesi Yeşilöz Caddesi Demiryolu üst geçidini tamamlama aşamasına getirmiş durumda. Çelik direkleri monte edilen üst geçidin kısa bir zaman içerisinde tamamlanması bekleniyor. Üst geçidin tamamlanması durumunda bölgede meydana gelen kazaların da önüne geçilmiş olunacak.  

KİLİT PARKE VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI

Diğer taraftan ekipler, Bağlarbaşı Mahallesi Setüstü 875 sokak kilit parke çalışması, Bağlarbaşı Mahallesi 837 sokak kilit parke çalışması, Kaletepe Mahallesi Alparslan Pehlivanlı Bulvarı 1057 sokak kilit parke çalışması, Kaletepe Mahallesi polis karakolu karşısı çocuk parkı keçe döşeme çalışması, Kıbrıs Caddesi kaldırım çalışması, İzmir Caddesi andezit çalışması, Etiler Mahallesi Ali Babacan sokak kilit parke çalışması, Etiler Mahallesi Kıbrıs Caddesi Kilit parke kaldırım çalışması, Gündoğdu Mahallesi Mustafa Keskin Caddesi Kilit parke kaldırım yapma çalışmalarını sürdürüyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü