Bahçeli sorumluluktan kaçıyor

Bahçeli sorumluluktan kaçıyor

FETRET DÖNEMİ SONA ERECEK

Bahçeli sorumluluktan kaçıyor

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, MHP´nin koalisyon konusunda sorumluluktan kaçtığını, terörle mücadele konusunda ise samimi olmadığını söyledi. Can Bahçeliyi, ?Ona yok diyor, buna yok diyor? sözleri ile eleştirdi.

20 GÜN İÇERİSİNDE 3 ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK

Nöbetçi vekillik uygulaması kapsamında Kırıkkale´ye gelen Milletvekili Ramazan Can, halk günü öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi. Koalisyon ve terörle mücadele gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Can, Kırıkkale´nin 20 gün içerisinde 3 şehidini sonsuzluğa uğurladığını ifade ederek, şehitlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

ŞEHİT CENAZELERİNİ SİYASİ BİR ORTAMMIŞ GİBİ GÖRÜYORLAR

Şehit Musa Saydam´ın cenaze töreninde yaşanan olaylara da değinen Can, ?Orada yaşanmaması gerekenler yaşandı. Şehitler hepimizin ve acısını ortak yaşıyoruz. Ancak şehit cenazelerini siyasi bir ortammış gibi görenler var? dedi. Eli ile kurt sembolü yapan Can, ?Bu işaret nedir Allah aşkına! Şimdi o cenazede AK Parti lehine slogan atanlar olsaydı doğru olur muydu?? diye konuştu.

SÜREÇ BUZDOLABINDA

Can şöyle devam etti: ?Cenaze töreninde polisi iteliyorlar, onlarla tartışıyorlar. Bunu HDP´liler yapıyor. Biz çözüm sürecini anaların ağlamaması, terörün bitmesi için başlattık. Süreci şuan buzdolabına kaldırdık. Terör bitene kadar da mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu kötü dönemden biran önce çıkılması için hükümetin kurulmasını istedik.?

BAŞTAN BERİ BELLİ ETMİŞLERDİ

?CHP ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı. MHP ise zaten 7 Haziran akşamından itibaren koalisyona girmeyeceklerini belli etmişlerdi. Sayın Bahçeli bütün önerileri reddetti. Hükümete yok, azınlık hükümetine yok, seçim hükümetine yok, ona yok, buna yok dedi. Bu tabloda ülkemiz seçime gidiyor.? 

SEÇMEN TEK BAŞINA İKTİDAR İSTİYOR

Can açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni bir seçimden 7 Haziran seçimleri sonucuna yakın bir sonuç çıkması ve yine tek başına iktidar olamadıkları sonucunun çıkması halinde bu kez tüm partilerin milletin kararına uyması gerektiğini ifade eden Can, ?Ancak böyle bir sonuç çıkmasını beklemiyoruz. Arazide yaptığımız görüşmeler bize MHP´ye giden oyların yeniden AK Parti´ye geleceğini gösteriyor? dedi.

FETRET DÖNEMİ SONA ERECEK

Can, ?Seçimlerden korkmamak gerekir. Seçim, açmazları açan bir çaredir, çıkmaz sokaklarda yol bulan, demokratik hayatın en önemli emniyet supaplarından biridir. Teşkilatlarımızla hep beraber alanda olmaya, vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam ederek, seçimlerde tek başına iktidar olmaya çalışacağız. Bu dönem bir geçiş dönemi olarak, fetret dönemi olarak sona erecektir? diye konuştu.

ATALAY´A SORARIM

Seçim hükümeti kurulması halinde HDP´ye bakanlık verileceğini hatırlatan Can, ?Bunun tek sorumlusu Bahçeli´dir? dedi. Can, Beşir Atalay´ın bir televizyon programında, ?HDP´ye siyasetin içinde rol verdik. Biz bir anlamda onları güçlendirdik? sözlerinin hatırlatılması üzerine, ?Bunlar Atalay´ın sözleridir, kendisiyle bir araya geldiğimizde bu sözlerini sorabilirim? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız