Bahar dönemi sergisi açıldı

Bahar dönemi sergisi  açıldı

Kırıkkale Üniversitesi`nde bahar dönemi öğrenci çalışmaları sergisi düzenlendi. Düzenlenen sergide 80 adet eser sergilendi.

80 Eser

Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hakan Kocamış ve Prof. Dr. Osman Çağlayan, dekanlar, müdürler, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı sergi açılışı büyük ilgi gördü. Sergide, öğretim üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. Ayşe Güler, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Gençer, Yrd. Doç Dr. Hüda Yücel Sayın ve Yrd. Doç. Şuayyip Yücel`in başkanlığında Desen ve Resim atölyelerinde çalışan 2. Sınıf öğrencilerinin yaklaşık 80 çalışması sergilendi.

 

BİREYSEL YARATICILIKLARINI GELİŞTİRMELERİNİ AMAÇLAMAKTAYIZ

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayşe Güler,  “Çalışmalar arasında lawi, sulu boya, pastel boya, karakalem, natürmant ve figüratif çalışmalar bulunmaktadır. Bölüm olarak öğrencilerimize tasarımcı kişilik, bilimsel düşünme ve üretme alışkanlıklarının kazandırılması, öğrencilerin sanatsal değerleri sorgulayıp bireysel yaratıcılıklarını yoğun uygulama çalışmalarıyla geliştirmelerini amaçlamaktayız. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu. Resimlerin sahibi öğrenci ailelerinin de katıldığı sergi, klasik müzik ve kokteyl eşliğinde sona erdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ