Bağlarımı koparmadım

Bağlarımı koparmadım

Yerey medyayı güçlendirmek amacıyla birleşme kararı alan gazetelerin sahipleri HSYK Başkanvekili Metin Yandırmaz'ı ziyaret ettiler. Yandırmaz, Kırıkkale'nin hayatında özel bir yeri olduğunu ve Kırıkkale ile bağlarını hiçbir zaman koparmadığını söyledi.

MAKAMDA ZİYARET

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Atundağ,   İl Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin, Haber 71 Gazetesi İmtiyaz Sahipleri Sırrı Zengin ve Cihat Mencet,  Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cengiz Selci, Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz Sahiplerinden Davut Kayır ve Bayrak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Sadıç, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Metin Yandırmaz’ı makamında ziyaret etti.  

“ÖNEMLİ ADIMLAR ATILACAK”

HSYK Başkanvekili Yandırmaz, yoğun bir seçim süreci geçirdiklerini, seçim sonuçlarının ise ülke ve millet için önemli olduğunu hatırlatarak, “Milletimiz yargıya olan güvencini kaybetmişti. Şimdi o güveni yeniden inşa etmek adına önemli adımlar atılacak” dedi.

“KIRIKKALE’DE İKAMET EDİYORUM”

Yandırmaz, Kırıkkale’nin kendisi için özel bir yeri olduğunu sözlerine ekleyerek, “Ben Erzurumluyum ancak Kırıkkale’de benim memleketim. Kırıkkale’nin hayatımda özel bir yeri var. Hala Kırıkkale’de ikamet ediyorum. Sizlerle burada görüşmek beni çok mutlu etti” dedi.  Gazete sahipleri Yandırmaz’a yeni görevinde başarılar dilediler.  



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü