Badmintonda Kızlarımız Göğsümüzü Kabarttı

Badmintonda Kızlarımız Göğsümüzü Kabarttı

KIRIKKALE TAKIMI YARI FİNALDE

Badmintonda Kızlarımız Göğsümüzü Kabarttı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve Kırşehir´de gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligine katılan Kırıkkaleli Badminton kızlar takımı tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Kırıkkale akımı yarı finalde yarışacak.

SPORUN TABANA YAYILMASI İÇİN

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda oluşturulan ?ANALİG?´in ikinci ayağı olan Çeyrek Final müsabakaları Türkiye Genelinde 4 ayrı bölgede tamamlandı. 

KIRIKKALE TAKIMI YARI FİNALDE

Bu yıl 3. kez yapılan Anadolu Yıldızlar Ligine katılan Kırıkkale Badminton il karması Kızlarda grubundaki tüm rakiplerini yenerek Grup Birincisi olarak yarı finale yükseldi. Erkek takımımız Antalya takımını geçmesine rağmen Adana ve Hatay takımlarına yenilince grup 3.sü olarak ligi tamamladı.  Kırıkkale´nin de içinde yer aldığı ve 10 sporcu ile mücadele verdiği Anadolu Yıldızlar Ligi 2015-2016 sezonu, Badminton Çeyrek Final müsabakaları 10-12 Şubat 2016 tarihleri arasında Akdeniz ve İç Anadolu bölgesinden katılan 24 takım ve 120 sporcunun katılımı ile Kırşehir ilinde tamamlandı.  Kırşehir Âşık Paşa Spor Salonunda üç gün süren müsabakalar sonucunda Kırıkkale kız takımı yarı finale yükselirken Badmintonda iddialı takımlar arasında yer aldığını göstermiş oldu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ