Badmintoncularımız Niğde´de Tarih Yazdı

Badmintoncularımız Niğde´de Tarih Yazdı

HEDEF, SPORUN TABANA YAYILMASI

Badmintoncularımız Niğde´de Tarih Yazdı

Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton İç Anadolu Grup müsabakaları Niğde ilinde yapıldı. Kırıkkaleli sporcular bir üst gruba katılmayı hak kazandılar.

SPORUN TABANA YAYILMASI

Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda oluşturulan ?ANALİG? Türkiye Genelinde 8 ayrı bölgede tamamlandı. 

BU YIL ÜÇÜNCÜSÜ YAPILDI

Bu yıl 3. kez yapılan Anadolu Yıldızlar Ligine katılan Kırıkkale Badminton il karması Kızlarda ve Erkeklerde grubundaki tüm rakiplerini yenerek Grup Birincisi olarak önceki iki yılda da olduğu  gibi final yolunda iddialı takımlar arasında yer aldığını gösterdi. 

10 SPORCUMUZ KATILDI

Kırıkkale´nin de içinde yer aldığı ve 10 sporcu ile mücadele verdiği Anadolu Yıldızlar Ligi 2015-2016 sezonu, Badminton İç Anadolu grup müsabakaları 08-10 Ocak 2016 tarihleri arasında Ankara, Sivas, Yozgat, Aksaray, Kırşehir, Niğde, Nevşehir, Konya, Çankırı ve Kayseri illerinden gelen 22 takım ve 110 sporcunun katılımı ile Niğde ilinde tamamlandı. Niğde 75. Yıl Spor Salonunda üç gün süren müsabakalar sonunda hem kız takımı hem de erkek takımı grup birincisi olan Kırıkkale bir üst tura yükselirken Badminton sporunda yeni bir başarıya daha imza attı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ