Babamın nasihati rehberim olacak!

Babamın nasihati rehberim olacak!

ESKİ MİLLETVEKİLİMİZ MURAT YILMAZER VEFATININ BİRİNCİ YILDÖNÜMÜNDE DUALARLA ANILDI

ESKİ MİLLETVEKİLİMİZ MURAT YILMAZER VEFATININ BİRİNCİ YILDÖNÜMÜNDE DUALARLA ANILDI

Babamın nasihati rehberim olacak!

Geçtiğimiz yıl rahatsızlığı dolayısıyla vefat eden Kırıkkale´nin sevilen siması eski Milletvekilimiz Murat Yılmazer vefatının sen-i devriyesinde dualarla anıldı. Yılmazer´in avukat oğlu Mehmet Yılmazer, ?Babamızın hoş bir seda bıraktığını biliyoruz. Onun itibarını korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Babamın nasihatleri daima rehberimiz olacak? dedi.

VEFATININ BİRİNCİ YILINDA DUALARLA ANILDI

Kırıkkale´nin sevilen siması, eski bürokrat, siyasetçi, eski Milletvekilimiz Murat Yılmazer vefatının birinci yılında dualarla anıldı. Yılmazer´in ailesi tarafından Nur Camiinde mevlit okutuldu ve cami cemaatine ikramda bulunuldu. Vatandaşların tekrar başsağlığı dileklerini kabul eden avukat Mehmet Yılmazer babasının hoş bir seda bıraktığını bildiklerini ve onun bıraktığı hoş sedanın korunması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Cami önünde vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden Mehmet Yılmazer´e Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Bahşılı AK Parti ilçe Başkanı Sadullah Duyar, İl Genel Meclisi üyesi Ekmel Cönger ile sivil toplum kuruluş temsilcileri, esnaflar iş adamları ve çok sayıda vatandaş tekrar taziye dileklerini ileterek dualarının kabul olması dileğinde bulundu.

BABAMIN NASİHATİ REHBERİMİZ OLACAK

Nur camiindeki törenden sonra Yılmazer kabri başında da anıldı. Yılmazer´in eşi, çocukları Mehmet ve Mustafa Yılmazer ile aile yakınları ve aile dostlarıyla birlikte Yeni Mahalle Mezarlığında mezarı başında da Kur´an-ı Kerim okutuldu. Mezarlıkta kısa bir konuşma yapan Av. Mehmet Yılmazer babasıyla daima gurur duydukların, babasının hoş bir seda bıraktığını bugün bir kez daha gördüklerini söyledi. Babasının kendilerine ettiği nasihatlerin daima kendileri için rehber olacağını belirten Yılmazer, ?Babamızın yokluğunu daima yüreğimizde hissediyoruz. Onun bıraktığı itibarı daima korumak için elimizden geleni yapacağız. Vefat ettiği günde bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ederiz? dedi.

Haber-Foto: Murat Karadağ



ilhat
8.07.2017 22:37:18
fotograflı mezar taşı hoş olmamış.rahmetli görseydi ne derdi acaba.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü