Baba Ocağına Dönün

Baba Ocağına Dönün

Numan Kurtulmuş`un AKP`ye katılma kararının ardından Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun HAS Partilileri `Baba Ocağı`na davet etti.

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun AK Partiye Katılma kakarı alan HAS Partilileri partisine davet etti.

İNANCIMIZI KAYBETMEDİK
Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun Has Partilileri tekrar  özlerine çağırdıklarını ifade eden Vurgun, ?Kendilerini dünyanın seçilmişleri olarak görüp zulümleri ayyuka çıkmış zalimleri hayal kırıklığına uğratmanın yolunun bir ve beraber olmaktan geçtiğine inanıyoruz. Kurdukları tezgâhları, yazdıkları senaryoları, başlarına geçirmek elimizde. Haydi, biz buradayız. Sizleri bekliyoruz Has Partilileri ve tüm eski Milli Görüşçüleri partisine. Bu bir hak mücadelesi, onur, izzet, haysiyet ve şeref mücadelesi idi. Zor yıllar yaşandı, zorlu süreçlerden geçtik. Partilerimiz kapatıldı, tuzaklar kuruldu yollarımıza ama hiç bir zaman azmimizi ve inancımızı kaybetmedik? şeklinde konuştu.

ZOR YILLAR YAŞANDI, ZORLU SÜREÇLERDEN GEÇTİK
Kutlu yolda azimlerini ortaya koyduklarını  dile getiren Vurgun,?Yola çıktığımızda yalnızca bir kişiydik. Genç, idealist, vatanına, insanına hizmet aşkıyla yanıp tutuşan, istese, boyun eğse her türlü makamı elde etmesi mümkünken, zorlu yolu seçen bir lider Prof. Dr. Necmettin Erbakan`dık. "Bir çiçekle bahar gelmez" diyenlere" Ama her bahar bir çiçekle başlar" diyerek kutlu yolumuzdaki azmimizi ortaya koyduk. Biz yola çıktığımızda mazlum, masum Anadolu insanı mahkeme kapısında, bir mübaşirin önünde dizleri titriyordu. Biz yola çıktığımızda ikinci sınıf insan muamelesi gören bu vatanın asıl sahipleri, bir devlet dairesinde çaycının önünde ceketini ilikliyordu. Biz yola çıktığımızda böyle gelmiş böyle gider diyen, iradesi elinden alınmış insanlarımız vardı. Biz yola çıktığımızda "İyi adamlar İyi atlara binip gittiler, boşuna kendinizi yormayın" deyip bizi adaletsiz sisteme boyun eğmeye davet edenler vardı. Bu bir hak mücadelesi, onur, izzet, haysiyet ve şeref mücadelesi idi. Zor yıllar yaşandı, zorlu süreçlerden geçtik. Partilerimiz kapatıldı, tuzaklar kuruldu yollarımıza ama hiç bir zaman azmimizi ve inancımızı kaybetmedik. Binalara kilit vurulduğunda bitip tükeneceğimizi sananlar, yüreklerimize setler, engeller kuramadılar. Bir davamız vardı. Yeni Bir Dünya mutlaka kurulmalı, bu adaletsiz düzen mutlaka değişmeliydi? diye konuştu.

BU SÜRECİN FAİLLERİNİ BİLİYORUZ
Davamıza olan inancımız ilk günkü heyecanından zerre kadar bir şey kaybetmediklerin değinen Vurgun , ?İlay-ı kelimetullah için verdiğimiz mücadeleye bugün daha fazla ihtiyaç olduğu aşikârdır. Biz hala Fetih marşını dinlerken kendimizden geçiyor, Fetih ruhunu bütün benliğimizde hissediyoruz. Şimdi artık yeniden Bismillah deme zamanıdır. Şimdi artık üzerimizde oynanan oyunlara "Hayır" deme ve yeniden yola revan olma zamanıdır. Şimdi artık başkalaşmadan değişimi inşa edebilmenin, "Toparlanın gitmiyoruz" diyebilmenin ve şimdi artık dünyanın egemenlerine boyun eğmeden, kendi Reel Politik`ini inşa edebilmenin zamanıdır. Elbette bu sürecin faillerini biliyoruz? ifadelerini kullandı

HAYDİ, BİZ BURADAYIZ SİZLERİ BEKLİYORUZ
Vurgun son olarak ise ?Elbette oyuna gelip, bunca yıllık emeği, ilmek ilmek dokunan mücadeleyi boşa düşürme gayreti içerisinde olanları biliyoruz. Biz aslında daha çok şeylerin farkındayız ama bu zaman dilimin söz değil, yeniden ayağa kalkma dönemi olduğuna inanıyoruz. Biz buradayız, yaşanmış olmuş bitmiştir. İlk günkü heyecanımızla, kusur aramadan, sadece ve sadece kardeşlik hukuku gereği hatırlatma görevimizi yapmak adına, bir selam alıp vermişliğimiz olan bütün kardeşlerimizi Nizam`a, Selamet`e, Refah`a, Fazilet`e, Milli Görüş`e yani Saadet Partisi`ne davet ediyoruz. Ülkemizin İçinde bulunduğu siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel çıkmazlar, buhranlar ortada iken, yuvadan kopan her bir kardeşimiz zalim emperyalist avcıların zehirli oklarına muhatap iken, bu devrin kusur arama devri olmadığına ve safları yeniden şıklaştırma zamanı olduğuna inanıyoruz. Bu çatı bütün kardeşlerimizi alır. Sizleri tekrar yuvanıza davet ediyoruz. Sizleri tekrar özünüze dönmeye çağırıyoruz. Kendilerini dünyanın seçilmişleri olarak görüp zulümleri ayyuka çıkmış zalimleri hayal kırıklığına uğratmanın yolunun bir ve beraber olmaktan geçtiğine inanıyoruz. Kurdukları tezgâhları, yazdıkları senaryoları, başlarına geçirmek elimizde. Haydi, biz buradayız. Sizleri bekliyoruz."



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız