AZMİN BAŞARISI

AZMİN BAŞARISI

BU YAZ DERS ÇALIŞ, GELECEK YAZ ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIR

AZMİN BAŞARISI

Kırıkkale Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrenciler, yaz tatilini boş geçirmeyerek üzere başlattıkları, "Bu yaz ders çalış, gelecek yaz üniversiteye kayıt yaptır" projesini tamamlamanın verdiği mutlulukla başarılarını iftarda kutladılar.

 

SORU BANKASI BİTİRME İFTARI

Kırıkkale Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Bülent Akgünlü önderliğinde başlatılan "bu yaz ders çalış, gelecek yaz üniversiteye kayıt yaptır" projesi kapsamında, karne alınan 17 Haziran gününden Ağustosun ilk haftasına kadar olan sürede farklı derslerden ve 10 soru bankasından kişi başına 15 bin soru çözüldü. 2 aya yakın sürede zoru başaran öğrenciler, projelerinin başarısını kutlamak için öğretmenleriyle birlikte "soru bankası bitirme iftarı" adı altında Makine Kimya Endüstri Kurumu (MKE) havuz başında iftar yaptılar. Öğrenci velileriyle birlikte harekete geçerek, öğrencilerin gelecek yıl girecekleri sınava şimdiden hazırlayıp motive etmeye çalışan öğretmen Akgünlü, belirli program kapsamında yapılan çalışmaların her zaman amaca ulaştırdığına dikkati çekti.

 

İNŞALLAH MEYVELERİNİ GÖRECEĞİZ

Akgünlü, "Velilerimizin de desteğiyle öğrencilerimizle birlikte haziran ayı karne günü itibari ile başlattığımız, `Bu yaz ders çalış, gelecek yıl hedeflediğin üniversiteye kayıt yaptır` projesi uygulamaya koyduk. Bu günde yaptığımız çalışmaların tatlı yorgunluğu çıkarmak, hedeflerimizi konuşmak, planlarımızı gözden geçirmek için ve öğrencilerimizi ödüllendirmek için iftar yemeği düzenledik. Bu projeyi destekleyen velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizle de ayrı ayrı gurur duyuyorum. İnşallah meyvelerini göreceğiz" dedi. Öğrenci velileri, bu projenin çok faydalı olduğunu belirterek, projenin çocuklarının hedeflerine daha çok yaklaştıracağı söylediler. Bu projenin kendilerine çok iyi geldiğini ve sınav stresini azalttığını ifade eden öğrenciler, eğitim-öğretim yılına daha hazırlıklı olduklarını dile getirerek, öğretmenlerine ve ailelerine desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti