AZABINI VE GÜNAHINI KİM ÇEKECEK?

AZABINI VE GÜNAHINI KİM ÇEKECEK?

YOL KENARINA BIRAKILAN GEBE SİBİRYA KURDU?NA VATANDAŞ SAHİP ÇIKTI.

AZABINI VE GÜNAHINI KİM ÇEKECEK?
Kırıkkale?nin merkeze bağlı Ahili köyünde, yol kenarına bırakılan gebe Sibirya Kurdu`na vatandaş sahip çıktı. Ahili köyünün Bahçeler mevkisinde yol kenarına bırakılan Sibirya Kurdu`na sahip çıkan Emin Önder, kurdu evine götürerek, tedavi etti. Hasta sandığı kurt, ertesi sabah altı yavru yavruladı.
 
10 GÜNDÜR BAKIYORDUM
Kurda ve yavrularına 10 gündür bakan Önder, yaşadığı olayı şöyle anlattı: ?Sibirya Kurdu`nu yoldan geçerken, hasta halde buldum ve onu buradaki yazlık evime getirdim. Ertesi gün yanında altı tane yavrusu olduğunu görünce çok şaşırdım. 10 gündür onlara bakıyorum ama artık ben sürekli bahçeye gelemeyeceğimden bir arkadaş aracılığı ile hayvan bakım evine göndereceğiz?
 
BEN ÜZERİME DÜŞENİ YAPTIM
 ?Her gün sabah akşam buraya gelmek zorunda olduğum için onlara bakamaz duruma geldim. Hayvanları böyle sokağa atanlara çok kızıyorum. Yazık değimli? Bu yavrular sokaklarda kalıp ölseydi bunun vicdan azabını ve günahını kim çekecekti? Ben üzerime düşeni yaptım. İsmini bilmediğim için adını Garip koyduğum bu Sibirya Kurdu?nun 10 gün bakımını yaptım ama artık usta ellerde, hayvan barınağında doktor kontrolünde aşıları vurularak beslenmeleri yapılacaktır? dedi.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama