AZ ÜCRETLE ÇOK ÇALIŞMA SİSTEMİNİ KALDIRACAĞIZ

AZ ÜCRETLE ÇOK ÇALIŞMA SİSTEMİNİ KALDIRACAĞIZ

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Yaşar Yılmaz, ?CHP olarak işçilerimizin hep yanındaydık, olmaya devam edeceğiz. İktidara geldiğimiz zaman, taşeron şirketlerin işçilere uyguladığı az ücretle çok çalışma sistemini kaldıracağız? dedi.

MKE GİT GİDE TAŞERON ŞİRKET HALİNE GELMEYE BAŞLADI
Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi İl Yönetimi ve sendikaya üye olan işçiler, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adaylarını ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Toplantıda MKE çalışanlarının her zaman yanında olduklarını belirten CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Yaşar Yılmaz, ?CHP her zaman işçilerimizin yanında olmuştur, bundan sonra da yanında olacağız. Kırıkkale?ye baktığımız zaman MKE fabrikaları çalışmıyor ve eskiye nazaran çok düşük kapasite ile çalışıyor. MKE git gide taşeron şirket haline gelmeye başladı. İşçilerimiz zor durumda ve hükümet, bankalardan %2 vergi alıyor, benim işçimden %30 vergi alıyor. Bu adaletsizliktir. Biz iktidar olduğumuz zaman taşeron işçiliği de, işçilerimizden kesilen vergileri de kaldıracağız? dedi.
 
SİZLER İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
MKE fabrikalarında çok büyük sorunların olduğunu ve fabrikanın eskiye nazaran çok büyür bir güç kaybettiğini belirten CHP İl Başkanı Ziya Kavlak, ?Fabrikalarda baktığımız zaman sorunlar var. Eskiden MKE?de on binler çalışırken, şimdi bu sayı çok büyük bir şekilde düştü. Kamu?da er düşük maaşı alan, MKE çalışanı, en çok vergi veren yine MKE çalışanı, biz bunları görüyoruz ve bu engelleri kaldıracağız. İktidara geldiğimiz zaman Kırıkkale?de büyük fabrikaları tam kapasite ile çalıştıracağız ve bu konuda gereken çalışmaları yapacağız. CHP olarak bizleri iktidar yapın, bizde sizin için çalışalım? diye konuştu.
 
PARTİLER İLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR
Türk Metal Kırıkkale Şubesi olarak Toplu İş Sözleşmelerine destek toplamak amacıyla partileri ziyaret ettiklerini ve bu konuda görüş alışverişlerinde bulundukları belirten Türk Metal Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal, ?Toplu iş sözleşmelerimizi çıkarmak için partiler ile görüşmeler yapıyoruz ve adaylara hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyoruz. Kamu sözleşmeleri bir an önce çözüme kavuşulmalıdır. Bu konuda bizlere destek olan bütün partilerimize teşekkür ediyoruz. Milletvekili adaylarımıza da, adaylıkları hayırlı olsun? dedi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız