Ayseller yıllardır aynı kalite

Ayseller yıllardır aynı kalite

Yıllardır kaliteyi en uygun fiyata satmayı en alışkanlık haline getiren Ayseller Giyim, yenilenen yüzüyle Kırıkkale halkına hizmet vermeye devam ediyor.

KÜÇÜK BİR TERZİHANEDEN

1978?in 1 Ocak?ında 12 metrekare bir terzihanede başlayıp bugün 800 metrekarelik 6 katlı mağazasında Kırıkkalelilere hizmet vermeye devam eden Ayseller Giyim, Kırıkkale halkını kaliteli markalarla buluşturmayı da sürdürüyor. Türkiye?nin dünyaya mal olmuş bayan ve erkek giyim markalarını bir araya getiren Ayseller Giyim, Lee&Wrangler gibi bir spor markasının, CSS-Sarar gibi bir erkek giyim markasının ve kalitesiyle ünlü birçok bayan giyim markasının Kırıkkale?deki en eski bayii olarak kaliteyi ucuza giyinmek isteyen Kırıkkale halkının bu ihtiyacını da halkımızın ayaklarına kadar getiriyor.

KIRIKKALE HALKINA MİNNETTARIZ

Kırıkkale?nin en eski terzilerinden ve Ayseller Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Aysel, ?34 yıl önce küçük bir terzihaneyle başladık. Yıllar geçip Kırıkkale halkının istek ve ihtiyaçlarına göre küçük bir hazır giyim mağazasıyla da konfeksiyon sektörüne giriş yaptık. Kırıkkale insanının bize olan güveni ve teveccühüyle de bugünlere geldik. Şu anda Türk tekstil sektörünün dünyaca ünlü birçok erkek ve bayan giyim markalarını bir araya getirdiğimiz 6 katlı mağazamızın her bir katında farklı zevklere ve farklı yaş gruplarına hitap eden ürünleri uygun fiyatla halkımızın beğenisine sunuyoruz. İlgi ve güvenlerinden dolayı bizleri bugünlere getiren Kırıkkale halkına minnettarız. Bundan sonra da halkımıza en kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunmaya devam edeceğiz? dedi.

2013 SONBAHAR-KIŞ MODELLERİ

Abdullah Aysel sözlerine şöyle devam etti: ?Bizim hedefimiz Kırıkkale halkına kalite ve modayı en uygun fiyatlarla sunmak. Bu amaçla yılın 365 günü kampanyalarımız olur. Hangi yaş grubundan, hangi zevke sahip olursanız olun, mağazamıza girdiğiniz anda sizi karşılayan güler yüzlü ve tecrübeli personelimizin de yardımıyla istediğiniz ürüne çok kolay ulaşabilirsiniz. Tüm Kırıkkale halkını yenilenen yüzüyle 6 katlı 800 metrekare alanda kurulu mağazamızda ferah bir alışverişe bekliyoruz? dedi. ?İster peşin, ister anlaşmalı bankaların kredi kartlarına en uygun taksitlerle bütçenizi zorlamadan alışverişinizi yapabilirsiniz? diye sözlerine devam eden Aysel, ?Bayiliğini yapmış olduğumuz markaların 2013 Sonbahar-Kış modellerini görmek üzere tüm Kırıkkalelileri mağazamıza bekliyoruz? dedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım