Ayşegül´e atılan tekme Laikliğe atılan tekmedir

Ayşegül´e atılan tekme Laikliğe atılan tekmedir

CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı, şort giydiği için sözlü ve fiziksel saldırıya uğrayan Ayşegül Terzi´ye destek vermek için parti binasında basın açıklaması yaptı. Başkan yardımcısı İlknur Ataklı ? Ayşegül´e atılan tekme, laikliğe, özgürlüğe, insan hakları

SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

CHP Kırıkkale İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantıszında konuşan İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı İlknur Ataklı, bayramın birinci günü bindiği belediye otobüsünde kıyafeti nedeniyle Terzi´ye yapılan sözlü ve fiziki saldırıyı kınadı.

 

KADIN ESİR ALINMAK İSTENİYOR

Açıklamasında Ataklı "CHP´li kadınlar olarak laiklik, çağdaşlık ve demokrasi bizim vazgeçilmezimizdir. Biz inançların ve fikir özgürlüklerinin siyasete alet edilmesine karşıyız. Atatürk devrimlerinin uygulayıcısı ve savunucusu kadınlar olarak, kadın-erkek eşitliği temelinde mücadelemizi sürdürmeye, başı örtülü veya açık tüm kadınların haklarını sonuna kadar aramaya kararlıyız. Kadınların toplumda eşit ve özgür bireyler olarak yaşamalarının önündeki her türlü engel, bizim mücadelemiz olacaktır. Ayşegül´e atılan tekme, laikliğe, özgürlüğe, insan haklarına atılan tekmedir." Dedi.

14 YILLIK HÜKÜMETİN POLİTİKALARI

Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Ataklı Ayşegül Terzi´ye yapılan saldırının 14 yıldır görev başında olan hükümetin zihniyetinin bir tezahürü olduğunu söyledi. CHP´li kadınlar olarak Terzi´nin yanında olduklarını belirten Ataklı, hemşire Terzi´nin adalet önünde ve hak arama yolunda yalnız olmadığını kaydetti.

 

 

 

 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama