Aynı kıbleye dönmüyorlar mı ?

Aynı kıbleye dönmüyorlar mı ?

Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı Başkanı Serkan Tunçbilek ‘Allah'ın kelamı ile Allah için yola çıktık diyenler doğu Türkistan'da canını malını ırzını iffetini kaybedenler ile aynı kıbleye dönmüyorlar mı?'

AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR KARDEŞTİR

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen konferansta konuşan İl Başkanı Serkan Tunçbilek Orta Doğu’da yaşanan zulümlere değindi. Türkiye Hükümetinin kardeş milletlere yönelik zulümlere sessiz kalmasını talihsizlik olarak dğerlendiren Tunçbilek açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Selam olsun Kerküğüme selam olsun Musul’uma selam olsun Urumçi’me ve selam olsun hiç bir zaman yılmayan Türk İslam davasının yılmaz bekçileri olan sizlere. Sözlerime başlamadan önce Hz. Mevlana’nın bir sözünü sizlerle paylaşmak istiyorum ‘Unutmamak lazım ki aynı kanı taşıyanlar değil aynı duyguları paylaşanlar kardeştir. Bizler bugün burada kardeşlerimizin duygularını paylaşmak için buradayız birilerinin gözüne sokmak için işte buradayız. Sizlere doğu Türkistan’da olan zulümlerden birazcık bahsetmek istiyorum”

ŞİMDİ SORMAK İSTİYORUM

Turfanda yaşanan olaylarda 35 Türk şehit edilmişti. Bölgesel kaynaklardan alınan bilgilere göre Çinli bir polis daha 8 yaşındaki bir kızımıza, ilkokula giden bir kız çocuğumuza tecavüz edip daha sonra boğarak öldürmüştür. cesedi parçalara ayırarak şehrin çeşitli noktalarında kaybetmeye çalışan polis memuru, halen görevinin başında hiç bir soruşturma dahi açılmamış durumdadır. Şimdi soruyorum bu zulmü neden görmezden neden duymazdan ve bilmezden geliyorsun ey boşbakan bey ve tayfası hani ilmin  kapısı  Hz. Alinin  bir sözü var ya zülüm karşısında susan dilsiz şeytandır. Ne güzel ve ne kadar anlamlı bir söz şimdi birilerine sormak istiyorum”

VATANDAŞI APTAL YERİNE KOYUYOR

Her seferinde ağzından Müslümanların katledildiğini vurgulayan mısırda esma için ağlayan Türkistan’dan bir haberi olmayan bop eş başkanı “katil Esad ile ailece tatil yapan kimdi? sisi ile darbe öncesi görüşen kimdi? hepimizin bildiği gibi dünya tarihi en kanlı dönemini yaşamakta, Türkiye’de idari yapısı ile bu kaosun içindeki rolünü çok güzel oynamaktadır. 1 sene önce bop eş başkanlığı ile mitinglerde övünenler, savaşın fitilini ateşleyenler, bugün akan Müslüman kanını katil Esad’lara ve sisi’lere yükleyerek vatandaşı aptal yerine koymaktadır” 

ÇİN’DE YAŞANAN VAHŞET İLGİLENDİRİYOR MU ?

Konuştuğu zaman mangal da kül bırakmayan dünyayı Filistin’den Gazze’den Kudüs’ten ibaret sanan sözde cihatçılar nerdesiniz? Doğu Türkistan’da camileri basılan oruçları yasaklanan kadınların başörtülerine ve iffetlerine el uzatılanlar  bunlar müslüman değil mi? Mynmarda budistlerin bir çıra gibi yaktıkları doğu Türkistan bir sürek avına dönüşen Türk ve Müslüman avı neden görmezden geliyorsunuz? Ya insan hakları şampiyonları ve sivil toplum örgütleri bir dink için hepiniz ermeni oldunuz Çin’de yaşanan vahşet zulüm kıyım ve kırım  ilgilendirmiyor mu?

 

ILIMLI İSLAMCI UYSAL KEDİLER UTANIN !!!

Mavi Marmara’da Akdeniz’de şova koyulanlar van münitçiler ılımlı islamcılar diyalogcular uysal kediler utanın. Dinkle ermeni olanlar istiklali kapatanlar, durmak yok yola devam diyenler,Filistin’le yatıp Suriye’yle kalkanlar kendini allahın aslanları peygamberin yol arkadaşı zannedenler Allahın kelamı ile allah için yola çıktık diyenler doğu Türkistan’da canını malını ırzını iffetini kaybedenler aynı kıbleye dönmüyorlar mı?

ASIL YİĞİTLİK TÜRKİSTAN’DA TÜRK OLMAKTIR

Aynı peygambere biat etmiyorlar mı aynı kitaba inanmıyorlar mı? Öyleyse aklınıza ve yüreginize dem vuran sizi böylece suspus eden uykucu bir millet haline sizi mahkûm eden gaflet değil de nedir? Allahtan, onun peygamberinden, ashabından, bedirdekilerden elbette uhutdakilerden hendektekilerden elbette çanakkaledekilerden elbette türk-islam davası şehitlerimizden utanın. Artık sizler dilsiz şeytan olmaktan vazgeçe bilir misiniz? sözlerime burda son verirken unutmamak lazım ki asıl  yiğitlik doğu  türkistanda müslüman  olmak  asıl yiğitlik   doğu  türkistanda türk olmaktır.                             

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı