Aynı davada beraber yürüdük

Aynı davada beraber yürüdük

BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, merhum Muhsin başkan ile hep el ele, kol kola aynı yolda yürüdüklerini ve hep aynı çileleri çektiklerini söyledi.

ÖLÜMÜNÜN 4. YILINDA ANILDI

Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 4. yıl dönümünde anıldı. Gök Düğün Salonu?nda birçok davetlinin katıldığı programda anılan merhum Yazıcıoğlu için dualar okundu. BBP Genel Sekreteri Tunç, ?Yürüdüğümüz bu yolda pişman olmadık, karşılaştığımız problemlerden dolayı yılgınlık ve yorgunluk nedir bilmedik. İster kaza olsun, ister suikast olsun onun şehit olduğuna inandığımız için Muhsin kardeşimizle beraber olduk. Muhsin Yazıcıoğlu ve onun arkadaşları salt bir siyasi parti kurarak siyaset yapan bir parti olmadığımızı söylemek istiyorum. Tabi ki her siyasi partinin amacı iktidardır. Ülkeyi yönetmek onun ve bizim tabirimizle ülkenin muktedir iktidarını kurmak tabi ki hedefimizdir?.

FİKİR VE MİSYONLARIMIZI ORTAYA KOYDUK

?Ama biz sadece seçimlere girip çıkmak için, sadece siyaseten bir yerlere gelebilme adına ve seçim sonrası alınan oy yüzdelerine göre geleceğini belirleyen bir hareket asla olmadık. Çünkü biz siyasi parti olmanın ötesinde bir fikir, bir misyon ve bir dava ailesiyiz. Muhsin Yazıcıoğlu`nu ebediyete uğurladıklarında kendilerine 3-6 aylık ömür biçtiklerini hatırlatan Tunç," Bugün nasıl bakıyorlar, ne düşünüyorlar, bilemiyorum ama her zaman dimdik durmayı başararak, bugünlere geldik ve genel başkan seçtik. 2,5 yıl onunla devam ettik. Daha sonra Mustafa Destici`yi Genel Başkan olarak seçtik ve bu davayı, bu misyonu bu fikri Türkiye`de emniyet sibobu olarak inandığımız alperen kardeşlerimizle beraber yolumuza devam ediyoruz.? diye konuştu.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız