Aymazlık Güvenlik Kamerasında

Aymazlık Güvenlik Kamerasında

Barbaros Hayrettin Caddesi bulunan Singer Dikiş Makineleri Bölge Yetkili Servisi önüne bırakılan çöp torbasını tutuşturan şahıs tüm binanın yanmasına yol açacaktı. İşyerinin güvenlik kamarasına saniye, saniye yansıyan olayda yaşlı adamın davranışı ?Bu kad

KOCA VİTRİN CAMI PATLADI
Sabah işyerine geldiğinde vitrin camının patladığını ve çerçevesinin bir kısmının yandığını gören işyeri sahibi Şemsettin Koyuncu hemen 155 Polis İmdat?ı aradı. Polisin gelmesiyle birlikte işyerinde bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen Koyuncu ve polis, meydana gelen olay karşısında adeta şok oldu. Yaşlı adamın davranışı ?Bu kadarına da pes? dedirtti
ÇÖP YIĞINI ÇAKMAKLA TUTUŞTURULDU
Güvenlik kameralarına gayet net bir şekilde yansıyan olay, önceki gece 11 sularında caddedeki çöpü temizleyen belediye temizlik görevlisi elindeki çöp arabasında bulunan çöpü bir büyükçe bir çöp poşetine doldurarak Barbaros Hayrettin Caddesi 51 numarada bulunan Singer Yetkili Servisi?nin önüne bırakmasıyla başlıyor.Gece 1 civarında yoldan geçmekte olan bir vatandaş,henüz tespit edilemeyen bir sebeple,poşet içerisinde Singer Servisinin vitrin camına yaslanmış vaziyette duran çöpleri cebinden çıkardığı çakmakla tutuşturuyor. Birkaç dakika tutuşmasını bekledikten sonra da hiçbir şey olmamış gibi çarşı Camii istikametine doğru yürüyüp gidiyor.
MECZUP YA DA SARHOŞ DEĞİL
Yanan çöpler yüzünden meydana gelen ısı sebebiyle vitrin camı patlayan ve çerçevesi yanan işyeri sahibi Şemsettin Koyuncu olay karşısında çok şaşkın olduğunu ifade etti. 1959?dan beri aynı yerde işyerleri bulunduğunu, babadan oğula sürdürdüğü mesleğin Kırıkkale?de ilklerinden olduğunu ifade eden Koyuncu, ?Kimseyle bir husumetimiz yok. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam. Kamera kayıtlarına göre çöpleri yakan şahıs orta boylu, zayıf ve 40-45 yaşlarında. Meczup ya da sarhoş gibi bir görüntüsü de yok. Bu işe bir anlam veremedim. Vitrin pencerelerim perdeliydi. Yangın içeriye sıçrasaydı, tüm bina yanabilirdi? dedi.
BÜYÜK SORUMSUZLUK
Belediye temizlik görevlisinin çöpleri işyerinin vitrin camı önüne bırakmasının büyük sorumsuzluk olduğunu da beyan eden Şemsettin Koyuncu, ?Durum adlî makamlara intikal etti. Bu saatten sonra sonucu beklemekten başka bir çaremiz yok? dedi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Tüm delilleri ve kamera görüntülerini toplayan emniyet yetkilileri konunun etraflıca araştırıldığını ve sorumluların belirlenmesi için gerekli kovuşturmanın başlatıldığını belirttiler.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama