AYDOSLU, TRANSFERİ YORUMLADI

AYDOSLU, TRANSFERİ YORUMLADI

Pazartesi günü transfer sezonun kapanması ile birlikte transfer yapamayan Kırıkkalespor?u zor günler bekliyor. Konu ile ilgili gazetemize özel açıklama yapan Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, transfer yapamadıklarını için üzgün olduklarını bel

BEN MEVCUT KADROMA YÖNELDİM
Transferin açılmaması yönünde Gazetemiz Haber Müdürü Kadir Yahşi?ye özel açıklamalarda bulunan Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, ?Zaten açılması zordu. Öyle görünüyordu. Bize kesin açılacağı söylendi. Ancak ben her zaman mevcut kadroma özen gösterdim ve yöneldim. 70-80 gün öncesinde transfer açılması gerekiyordu. Son güne bırakılıp açılması imkansızdı zaten? dedi.

 

SAKAT VE CEZALI DA SIKINTI YAŞARIZ

Aydoslu, ?Ben takımıma güveniyorum. Bundan sonra daha zorlu bir süreç olacak. Özellikle kadro darlığı yaşayacağız. Sakat ve cezalı olduğu zaman büyük sıkıntı yaşarız. Bu dönem böyle geçecek. Zaman ne gösterir bilinmez ama yaşayacağız. Biz mevcut takımımıza istediğimiz oyunu aşılayabilirsek, en iyi şekilde temsil edeceğiz. Açılsa iyi olurdu ama bu saatten sonra da yapılacak bir şey yok? dedi.

 

 

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ