Aydın, Yeşil Vadiyi Başbakana anlattı

Aydın, Yeşil Vadiyi Başbakana anlattı

17 NİSAN´DA ÇOK DAHA AYDINLIK BİR TÜRKİYE´YE UYANACAĞIZ

Aydın, Yeşil Vadiyi Başbakana anlattı

ASİAD Onursal Başkanı ve BA Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, Başbakan Binali Yıldırım´ın Kırıkkale mitinginde kendisine eşlik ettik.

17 NİSAN´DA ÇOK DAHA AYDINLIK BİR TÜRKİYE´YE UYANACAĞIZ

Aydın, 16 Nisan´da Anayasa değişiklik paketinin kabulüyle gerçekleşecek sistem değişikliği sayesinde Türkiye´nin önünde; artık onu kimsenin durduramayacağı yeni bir dönemin açılacağını savundu.  2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmanın şartının, yeni ve sivil bir anayasa ile geçilecek Cumhurbaşkanlığı sistemi ve ?güçlü lider? olduğunu savunan Aydın, şöyle dedi: ?17 Nisan´da çok daha aydınlık bir Türkiye´ye uyanacağız. Ülkenin birliği, beraberliği, selameti için şart olan sistem değişikliği; ?güçlü lider müessesesinin ve ?lider Türkiye´nin önünü açacak. Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişle, milletin seçtiği irade tüm vesayetlerden kurtulacak, yönetimde çift başlılık son bulacak, Büyük Türkiye´nin önü açılacak. Türkiye, milletin seçtiği güçlü liderle, tarih sahnesindeki o güçlü yerini yeniden alacak. Dünyaya örnek medeniyetimiz tekrar dirilecek. Yeni dönemde ekonomimizin önü açılacak, demokratikleşme ve kalkınma alanında atağa geçecek Türkiye´yi artık kimse tutamayacaktır. Aynı zamanda İslam dünyası için de yeni bir dönem başlayacak. Erdoğan liderliğinde İslam Medeniyeti yeniden yükselişe geçecektir.?

BAŞBAKANA YEŞİL VADİ´NİN SON DURUMUNU ANLATTI 

Miting öncesi ve sonrasında Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelen Barış Aydın, Yeşil Vadi Projesinin son durumu hakkında bilgi verdi. Projenin aksayan yanlarıyla ilgili detaylı bilgiler sunan Aydın, olumlu geri dönüş sinyalleri aldı. Konuyu ilgiyle dinleyen Başbakan Binali Yıldırım ise ilgili kurum ve kuruluşlarla bağlantıya geçilmesi ve projenin kısa sürede tamamlanması için talimatlar verdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız