Ayçekirdeği desteklenecek

Ayçekirdeği desteklenecek

KTSO, TBMM´YE ÇIKARMA YAPTI

Ayçekirdeği desteklenecek

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkan, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Kırıkkale Milletvekillerine tebrik ziyaretinde bulundular.

TBMM´DE AYRI AYRI ZİYARET

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Meclis Başkanı Bekir Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir´i ayrı ayrı meclisteki odalarında ziyaret ettiler. Milletvekillerine öncelikle hayırlı olsun temennisinde bulundular. Oda Başkanı Ekrem Gök Milletvekillerine Kırıkkale´deki esnaf ve sanayicilerin sorunlarını aktararak Kırıkkale´de bu dönem ciddi çalışmaların yapılması hususunda fikir alışverişinde bulundular.

AY ÇEKİRDEĞİ DESTEKLENECEK

Ticaret ve Sanayi ile ilgili isteklerin dile getirildiği ziyarette KTSO olarak tüm çalışmaların takipçisi olunacağı belirtildi. Tarım alanları konusunda ise Kırıkkale´de öne çıkan ayçekirdeği ile ilgili üreticilere yönelik hükümet tarafından destek verilmesi için girişimlerde bulunulması istendi. Ziyarete ayrıca Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şerafettin Acar ve Yönetim Kurulu Üyeleri iye Meclis Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı