Aybimaş'ın 27'nci şubesi açıldı

Aybimaş

Kırıkkale'nin Markası Aybimaş AŞ, büyümeye devam ediyor. Ayanoğlu Gıda Anonim şirketi, Aybimaş Tanzim markasıyla 27. şubesini Etiler mahallesi Karacalı caddesine açtı. Açılış törenine binlerce vatandaş katılarak özel indirimlerden

Kırıkkale'nin Markası Aybimaş AŞ, büyümeye devam ediyor. Ayanoğlu Gıda Anonim şirketi, Aybimaş Tanzim markasıyla 27. şubesini Etiler mahallesi Karacalı caddesine açtı. Açılış törenine binlerce vatandaş katılarak özel indirimlerden faydalandılar.

 

KURBAN KESİLDİ

Açılışa özel indirimlerin uygulandığı törende kurban kesildi, dualar edildi ve Mehter Takımı gösterileri yapıldı. Açılış törenine Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, kurum müdürleri, esnaf odaları başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

GÜZEL BİR ÇALIŞMA

 Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan açılış etkinliğinde konuşma Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı , işletmenin Kırıkkale’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Ekonomik anlamda Kırıkkale’ye katkı sağlayacağını vurgulayan Varlı, “Hem istihdam adına hem de halka hizmet adına güzel bir çalışma. İnşallah burada çalışanlar, emeklerinin karşılığını hak ettikleri şekilde alırlar. Bu işletme sahipleri de inşallah umduklarını bulurlar ve hayırlı kazançlarını da inşallah Kırıkkale için harcarlar” dedi.

GİDEREK BÜYÜYORUZ

Kaliteli ürün ve uygun fiyatlarla müşterilerin memnuniyetine önem veren AYBİMAŞ Tanzim Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan; "Devletimizin yapmış olduğu tanzim uygulamalarından yola çıkarak amacımız kaliteli hizmet. Üreticiden tüketiciye taze kaliteli ve ucuz ürün satmak. Bugün burada 27. şubemizin açılışını yapıyoruz. Kaliteli ve kurumsallaşma yönünde giderek büyüyoruz.  Şirket olarak amacımız; tanzim uygulamamızı tüm Türkiye'de en faydalı olması yönünde faaliyete geçirmek. Bizler Kırıkkale´nin yerel firması olarak, siz değerli hemşerilerimize hizmeti Kırıkkale´ye getirdik, hepinize hayırlı olsun" dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız