Ayakkabı boyayarak yaşamaya çalışıyor

Ayakkabı boyayarak yaşamaya çalışıyor

VERİLEN SÖZLER NEREDE?

Ayakkabı boyayarak yaşamaya çalışıyor

Kırıkkale Belediyesinden emekli olduktan sonra sıkıntıya giren 60 yaşındaki Ali Hataş ayakkabı boyacılığı yaparak evini geçindirmeye çalışıyor.

VERİLEN SÖZLER NEREDE?

Kırıkkale Belediyesinde uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olan Ali Hataş aldığı bin lira emekli parası yetmeyince çareyi ayakkabı boyacılığı yapmakta buldu. Yaklaşık 10 yıldan bu yana sokaklarda ayakkabı boyayarak geçinmeye çalışan yaşlı adam artık takatinin de kalmadığını belirterek her seçim döneminde emeklilerle ilgili vaatlerin yapıldığını ancak hiç birisinin yerine gelmediğini söyledi.

SABAHTAN SOKAKLARA ÇIKIYOR

Derme çatma boya sandığını sırtına alarak sabahın erken saatlerinde evinden çıkan yaşlı adam akşam saatlerine kadar dolaşarak birkaç çift ayakkabı ancak boyayabiliyor. Aldığı bin 100 lira maaşın ev kirası, elektrik, su ve telefona gittiğini anlatan Ali Hataş 4 çocuğuna da bakmak zorunda olduğunu belirterek devlet büyüklerinin emekliyle ilgili verdikleri sözleri yerine getirmesini istedi.

AKŞAMA KADAR DOLAŞIYOR

Sabahtan akşama kadar sokak sokak gezdiğini anlatan Ali Hataş günde 10-15 lira kazandığını bununda ancak ekmek parasına yettiğini belirtti. Geçimine katkı sağlamak için ayakkabı boyacılığı yaptığını söyleyen 60 yaşındaki Ali Hataş ?Herkes geçinmek için bir iş yapabilir. Ben de emekli olduktan sonra burada ayakkabı boyacılığı yapıyorum ancak son aylarda iyice yoruldum yaptığım işten hiç gocunmuyorum ama yaşım ilerledikçe bu iş zorlaşıyor. Yaptığım işten hiçbir zaman utanmadım utanacaklar varsa onlar bizi bu duruma düşürenlerdir? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü