Avukatlar iftarda buluştu

Avukatlar iftarda buluştu

Kırıkkale Barosu tarafından geleneksel hale getirilen iftar programı her yıl olduğu gibi bu yılda MKE Havuz Başı restoranda gerçekleştirildi. Yemeğe Baro Başkanı Av. Ayhan Yılmaz'ın yanı sıra; Belediye Başkanı Veli Korkmaz, baro yönetimi, hâkimler ve çok

RAMAZAN’DA DA BİR ARADAYIZ

İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan Baro Başkanı Yılmaz, “Bugün mübarek Ramazan ayında hep birlikte bir aradayız. Ramazan ayı küskünlüklerin bittiği, dostluğun sevginin muhabbetin başladığı bir aydır. Her yıl geleneksel olarak sürdürülen iftar yemeği ile birlikteliği bu yılda devam ettirmek istedik” dedi.

KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Yemeğe katılan herkese teşekkür eden Yılmaz, “Ramazan ayının baro yönetimindeki arkadaşlara siz değerli meslektaşlarımız olan avukatlara hayırlara vesile getirmesini temenni ederim. Zor bir mesleği yapıyoruz. Mesleğimizin zorluğunun bilincindeyiz, bu süreçte Ramazan ayı münasebetiyle bazen kalp kırmalar olabilir, bu kırgınlıkların bitirilerek birlik içerisinde olacağız” şeklinde konuştu. Daha sonra ezanın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü