Avukatlar hukukun üstünlüğünü savunuyor

Avukatlar hukukun üstünlüğünü savunuyor

YARGININ VAZGEÇİLMEZ ÖGESİ: AVUKATLAR

Avukatlar hukukun üstünlüğünü savunuyor

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, avukatların adaleti ve hukukun üstünlüğünü savunmak için önemli görevler üstlendiğini söyledi.

YARGI SİSTEMİNİN ÖNEMLİ DEĞERLERİ

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Avukatlar günü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Avukatların adaleti ve hukukun üstünlüğünü savunmak için önemli görevler yaptığını söyledi. Kızık açıklamasının devamında, ?Yargı sisteminin önemli öğelerinden Avukatlar, adaletin ve hukukun üstünlüğünün sağlanması, hukuksal ilişkilerin yürütülmesi, yurttaş-devlet ilişkilerinin temeline güvenin yerleştirilmesi yönünden önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedirler.?

YARGININ VAZGEÇİLMEZ ÖGESİ: AVUKATLAR

?Avukatların yargının vazgeçilmez bir öğesi olduğunu, özlük ve meslek haklarını savunurken yargının içinde bulunduğu durumu da gözden kaçırmamamız gerekir. Hukuksuzluğun, keyfiliğin ve haksızlığın olağan bir yönetim biçimine getirildiği bir süreçte hukuku egemen kılmak için mücadele eden tüm avukatlarımızı yürekten kutluyorum.  Bu düşüncelerle tüm avukatlarımıza meslek hayatlarında başarılar diler, avukatlar günlerini kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ