Avrupa'nın karşısına bambaşka çıkacağız

Avrupa

SIKINTILAR AK PARTİYLE AŞILDI

Avrupa'nın karşısına bambaşka çıkacağız

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi eski başhekimi Osman Acar tarafından düzenlenen site toplantısında konuşan Ak Partili aday Abdullah Öztürk, 7 Haziran'da Kırıkkale'den 3 ülke genelinden de 400 milletvekilini meclise gönderip yeni anayasayı kurup Avrupa'nın karşısına bambaşka bir ülke olarak çıkacağız” dedi.

SIKINTILAR AK PARTİ'YLE AŞILDI

Toplantının açılış konuşmasını yapan Osman Acar toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Acar'dan sonra söz alan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 2002'den önce başörtü sorunu eğitimde ve sağlıkta yaşanan sıkıntıları hepimiz iyi biliyoruz. Ak Parti iktidarı ile bu sorunlar aşıldı ve kimsenin hayal bile edemeyeceği hizmetler ve icraatlar yapıldı. 2002 öncesi Türkiye ve 2002 sonrası Türkiye'yi kıyaslayıp yapılan hizmetleri herkese hatırlamalarını ve Türkiye'nin nerelerden nerelere geldiğini herkese anlatmamız gerekir. 7 Haziran seçimlerinde de ne kadar çok oy alır 400 milletvekilini meclise gönderirsek o kadar güçlü bir ülke oluruz ve hizmetlerimiz de katlanarak ilimize memleketimize yansır” diye konuştu.

YAPACAĞIM DER YAPAR

Akçay'dan sonra söz alan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ise 2002'den önce Türkiye'de bir kaos ortamı olduğunu savundu. Öztürk, Eskiden IMF'den para gelecek diye beklerken şimdi hazinesi dolu bir ülke olduk. Eskiden Avrupa'dan borç alıyor aynı zamanda dediklerini de yapıyorduk. Şimdi borç veren bir ülke olduk ve Avrupa'da daha saygın güvenilir bir ülke olduk. Artık Türkiye'nin AB'ye ihtiyacı yok. 7 Haziran'da Kırıkkale'den 3 ülke genelinden de 400 milletvekilini meclise gönderip yeni anayasayı kurup Avrupa'nın karşısına bambaşka bir ülke olarak çıkacağız. Ak Parti'nin vaadi yoktur. Ak Parti yapacağım der ve yapar” ifadelerine yer verdi.

YA KAOS YA İSTİKRAR

Son olarak söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can ise Türkiye'nin önünde iki yol olduğuna dikkat çekerek, Önünüzde iki yol var. Birincisi Ak Parti öncesi kaosları yaşayan bir ülke ikincisi Ak Parti iktidarı sonrası gelişmiş geleceğe dönük düşünceleri ve projeleri olan bir ülke. Ak Parti öncesi Türkiye'yi hepimiz biliyoruz bu sıkıntıları hepimiz yaşadık. Ya şimdi halkımız bize oy verip hizmetler devam edecek ya da 2002 öncesi Türkiye'ye dönüp eski sıkıntıları yeniden yaşayacağız. Biz bu ülkeye yeni anayasayı değiştirme sözü verdik. Şimdi önümüzde 7 Haziran seçimi var bu seçimde sizlerin desteğiyle 400 milletvekilini çıkarıp verdiğimiz sözü yerine getireceğiz ve anayasayı değiştireceğiz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız