Avrupalı öğretmenlerden Sungur´a teşekkür ziyareti

Avrupalı öğretmenlerden Sungur´a teşekkür ziyareti

ZİYARETTEN MEMNUN OLDULAR

Avrupalı öğretmenlerden Sungur´a teşekkür ziyareti

Şehit Osman Önden İlkokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan Müziğin Kullanımı konulu proje kapsamında Yahşihan´a gelen Bir grup Avrupalı öğretmen kendilerine yardımcı olan Belediye Başkanı Ahmet Sungur´u ziyaret etti.

TEŞEKKÜR ZİYARETİ YAPTILAR

Yahşihan Şehit Osman Öden İlkokulu Öğretmeni Koordinatör Ramazan Şahin´in 4-8 Kasım tarihleri arasında farklı derslerde müziğin, kullanımı projesi kapsamında Macaristan, Litvanya, Letonya, Polonya, İtalya, Romanya, İspanya´dan gelen farklı branşlarda öğretmenlerin bütün derslerin içerisinde müziğinde katılarak daha eğlenceli, daha kolay öğrencilere nasıl öğretilebileceğini anlatmak üzere Yahşihan´a gelen öğretmenler, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur´a verdiği destekten dolayı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret son derece samimi bir ortamda geçti.

ZİYARETTEN MEMNUN OLDULAR

Ziyaretten oldukça memnun olan Avrupalı öğretmenler Belediye Başkanı Ahmet Sungur´a ilgisinden dolayı teşekkür ettiler. Başkanı çok samimi bulduklarını söyleyen öğretmenler Sungur´a tekrar Türkiye´ye geldiklerinde geniş bir zamanda ziyaret edeceklerini söylediler. Ahmet Sungur da öğretmenlerin ziyaretinden memnun olduğunu belirterek yine Türkiye´de bulunmaları durumunda daha geniş vakit ayırarak kendilerini ağırlamak istediğini belirtti. Öğretmenler ilçe ziyareti sonrasında ilimizin tarihi yerlerini  gezerek ülkemizden ayrılacaklarını ifade ettiler.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti