Avangarde bayan kuaförü hizmette

Avangarde bayan kuaförü hizmette

Avangarde Bayan Kuaförü Ankara Caddesi?nde hizmete girdi. Hafta sonu düzenlenen açılış töreni ile hizmete giren Avangarde Bayan Kuaförü yetkilisi Mehmet Arslanlı açılışa özel fiyatlar ile Kırıkkale halkının hizmetine girdiklerini belirtti.

UZMAN PERSONEL

Hafta sonu düzenlenen açılış ile Ovacık Mahallesi Ankara Caddesi?nde hizmete giren Avangarde Bayan Kuaförü yetkilisi Mehmet Arslanlı amaçlarının kaliteli hizmeti uygun fiyata Kırıkkale halkı ile buluşturmak olduğunu belirterek ?Açılışa özel fiyatlarımız ve uzman personelimiz ile Kırıkkale halkının hizmetine girdik. Amacımız hem kaliteli hizmetimiz hem de uygun fiyat seçeneklerimiz ile Kırıkkale halkına hizmet etmektir. Nezih mekanımıza tüm Kırıkkale halkı davetlidir? dedi.

 

EN İYİ HİZMETİ EN UYGUN FİYAT

İşletme yetkilisi Yahya Pekgöz ise konuşmasında ?Açılışımıza vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Avangarde Bayan Kuaförü?ne ilk günden büyük ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Kırıkkale halkına en iyi hizmeti en uygun fiyattan sunmayı hedefliyoruz. Alanında uzmanlaşmış kadromuz ve nezih mekanımızda tüm vatandaşlarımızı ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Kapımız tüm vatandaşlarımıza açıktır? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ