ATT´lerin yemek sorunu çözüldü

ATT´lerin yemek sorunu çözüldü

SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBESİNDEN 112 ACİL, İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARINA YEMEK ÜCRETİ VE PROMOSYON MÜJDESİ

SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBESİNDEN 112 ACİL, İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARINA YEMEK ÜCRETİ VE PROMOSYON MÜJDESİ

ATT´lerin yemek sorunu çözüldü

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, 112 Acil çalışanlarının yemek ücretlerinin verildiğini ve bu konuda emeği geçen Sağlık İl Müdürlüğü´ne teşekkür ettiğini söyledi.

ÖNEMLİ SIKINTILAR ÇÖZÜLDÜ

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşerek Acil Tıp Teknisyenlerinin yemek ücreti sıkıntısının çözüldüğünü söyledi. Akdoğan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, ?Bilindiği üzere 24 saat sağlık hizmeti veren 112 Acil çalışanlarına Sağlık Bakanlığının genelgesi doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilmekte idi. Merkez istasyonlarda sorun olmamakla birlikte ilçe ve beldelerde görev yapılan istasyonlarda zaman zaman sıkıntılar yaşanmaktaydı. Sağlık-Sen genel merkezimize iletilen bu sorun toplu sözleşmede kazanıma çevrilerek nöbet tutan sağlık çalışanlarına iaşe bedelinin her ay maaş hesaplarına nakdi yardım olarak yatırılması sağlanmıştır.?

KIRIKKALE YEMEK ÜCRETLERİ ÖDENDİ  

Birçok ilde halen ödenememesine rağmen ilimizde Kırıkkale Sağlık-Sen şubesinin yetkililerle görüşmeleri sonucunda 2,5 aylık yemek ücretleri 112 acil çalışanlarının hesaplarına yatırılmıştır. Kalan miktar en kısa sürede çalışanlarımızın hesaplarına yatırılacaktır. İlgili idarecilerimize katkılarından dolayı Sağlık-Sen olarak teşekkür ederiz. İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğünün 2017-2019 yıllarını kapsayan banka promosyon ihalesi sendikamız ve müdürlüklerimizin değerli yöneticileri ile birlikte ilimizin değerli banka yetkililerinin katılımlarıyla 16 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilmiştir.?

TEŞEKKÜR EDERİZ

?İhale öncesinde Sağlık-Sen şube başkanı, şube başkan vekili ve yardımcıları tarafından ilimizdeki banka yetkilileri ziyaret edilerek her iki kurum çalışan sayıları, yıllık ve aylık bütçe, Türkiye genelinde personel sayısına oranla yapılmış olan promosyon ihaleleri konularında bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Sendikamızın yüksek gayretleri neticesinde sağlık çalışanlarımızın yüzünü güldürecek bir sonuç elde edilmiştir. Promosyon ihalesine katılımlarıyla bizi onurlandıran ilimiz banka yetkililerine, ihale komisyon başkanı ve üyelerine Sağlık-Sen olarak teşekkür eder çalışma hayatlarında başarılar dileriz.?



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!