ATT çalışanlarının sorunlarını çözülmeli

ATT çalışanlarının sorunlarını çözülmeli

Türkiye?nin en büyük konfederasyonu Memur-Sen ve iş kolunda en büyük memur sendikası olan Sağlık- Sen 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri haftasını kutladı. Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat Çaykara, ATT?cilerin sorunlarının çözülmesi gerektiğini söyl

EMEĞİ SAYGI ŞİDDETE SIFIR TOLERANS
Şube Başkanı Murat Çaykara ve yönetim kurulu, dünya standartlarına ulaşmayı hedefleyen Acil Tıp teknisyenleri gününü kutladı. Kendilerine bu görevde olmalarının zorluklarının bildiğini sendika olarak da her zaman yanlarında olduğunu belirten Çaykara, ?ATT?lerimiz maalesef hak ettikleri değeri görmemekte, hem mesleki sorunlarla hem de yetersiz çalışma koşulları ile mücadele etmektedir. Her yıl acil hastalara, trafik kazalarına, yangınlara müdahaleye gitmekte olan ambulansta görevli arkadaşlarımız, yaşanan kazalar nedeniyle hayatlarını yitirmekte ya da yaralanmaktadır. İnsanların hayatını kurtarmaya çalışan arkadaşlarımızın maruz kaldıkları şiddet olaylarına yetkililer bir an önce çözüm bulmalıdır. ?Emeğe Saygı Şiddete Sıfır Tolerans? sloganının içi doldurulmalıdır? dedi.
 
 GÜNÜMÜZÜ KUTLUYORUM
Çaykara konuşmasını şöyle sürdürdü, ?Ayrıca; Sendikamızın yeni dönemdeki hedefleri üzerinde de duruyoruz. Sağlık-Sen olarak ülkemizde sağlık hizmetlerinin gelişimine katkı sağlamak ve sağlık çalışanlarının haklarını korumak için her türlü çalışmaya kararlılıkla devam edeceğimizin bilinmesini ister, tüm Acil Tıp Teknisyenleri arkadaşlarımızın 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Haftası?nı kutlarız?
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ