Atmosferi yakaladık

Atmosferi yakaladık

Yeni yönetimle birlikte yeni bir sezona hazırlanan MKE Kırıkkalespor'da kamp dönemi başladı. Yeni sezon hazırlıklarının tamamlanacağı kamp öncesi gazetemizi ziyaret eden Kırıkkalesporlu futbolcular başarı elde etmek için gerekli atmosferi yakaladıklarını

SEZONDAN MUTLUYUZ

Yeni sezon hazırlıklarına yeni yönetim ve yeni bir teknik ekiple başlayan MKE Kırıkkalespor yaşadığı kötü günleri geride bırakmak istiyor. Hem kulübün zedelenen imajı hem de sportif başarıların tekrar kazanılması için herkesin sıkı bir hazırlık sürecine girdiği dönemde kampa giren takım ise yeni sezondan umutlu. Kamp öncesi gazetemizi ziyaret eden kaptan Celal Özcan ve beraberinde Yasin Kapucu, Tunahan Korkmaz ve Resul Pehlivanlı yeni sezonda teknik ekibe ve yönetime güvendiklerini söylediler.

BİRİNCİ OLURUZ

Takım kaptanı Celal Özcan Kırıkkalespor’un köklü bir tarihe sahip, sportif başarı anlamında rekorlarla dolu geçmişi olan bir takım olduğunu hatırlatarak bu sezonda da birkaç takviye ile gruplarda birinci olabileceklerini söyledi. Güçlü bir kadroya ulaştıklarının altını çizen Özcan takım arkadaşlarının da ellerinden gelen gayreti göstererek başarı kazanmaya çalışacaklarını ifade etti. Birkaç transfer ile takımın tam anlamıyla hazır olacağını belirten Özcan teknik ekibin bu konuda çalışma yürüteceğini ifade etti. Takım bugün Ankara Büyük Anadolu Oteli’nde kampa giriyor.

LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ

İki sezondur Kırıkkalespor’un kaptanlığını yapan Celal Özcan yeni 12 Eylül’de başlayacak olan sezonun ilk maçı olan Kastamonuspor deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini belirterek “Kulübün imajını düzeltmek ve zaten yüksek olan motivasyonumuzu en üst seviyeye çıkarmak için ilk maçımızda galibiyet almak istiyoruz. BU galibiyet özellikle deplasmanda bizim için önemli. Sezona galibiyetle başlayıp seriyi yakalamak için kamp dönemini iyi değerlendireceğiz” ifadelerinde bulundu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ