Atlı Birlikler Ve Çelik Kanatlar Büyüledi

Atlı Birlikler Ve Çelik Kanatlar Büyüledi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Kırıkkale'de Jandarma Mehteranı, Atlı Birlik ve Çelik Kanatlar gösterisi düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı himayelerinde Kırıkkale Valiliği ve Belediye Başkanlığı katkılarıyla hazırlanan programa vatandaşların büyük ilgisi oldu.

Kırıkkale Belediye Başkanlığı önünde Jandarma Mehteran ve Atlı Birlikleri eşliğinde hareket ederek  Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’na gelen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Vali Yardımcıları Ahmet Sait Kurnaz, Mehmet Miraç Topaloğlu, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar ile birlikte Jandarma Mehteran gösterisini izlediler.

Jandarma Mehteran takımı ve Atlı birliklerine büyük ilgi gösteren vatandaşlar program alanında hatıra fotoğrafları çektirdiler. Mehteran takımı gösterilerinin ardından Çelik Kanatlar gösterisine geçildi. Gösterilerin ardından Vali Tekbıyıkoğlu,program alanında bulunan öğrenciler ve vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Program sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, “"Kırıkkale, nüfusuna oranla en fazla şehit veren illerden biri. Bugün Jandarma Genel Komutanlığımızın sayesinde, Valilik ve belediyemizin de katkılarıyla güzel bir programa ev sahipliği yaptık. Cumhuriyetimizin ilanının 99'uncu yıl dönümü şimdiden kutlu olsun." dedi



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız