Atlas yenilikleriyle yeniden

Atlas yenilikleriyle yeniden

Kırtasiyecilikte Kırıkkale?nin en önde gelen ismi olan Atlas Kırtasiye kalitesini daha da yaygınlaştırmak ve müşterilerine daha geniş kapsamlı hizmet vermek için hizmet alanını büyüttü. Okul alışverişinin yoğun olduğu şu günlerde yeniliklerle müşterilerin

550 METRE KARE YENİ ALAN

Mevcut hizmet yerinin alt katındaki 550 metrekarelik alanı da hizmete açan Atlas Kırtasiye, bunun yanında ürün çeşitliliği bakımından da yenilikler yaptı. Kırtasiye sektöründe yeniliklere ve ürün çeşitliliğine uymak gerektiğini savunan Atlas Kırtasiye sahibi Cengiz Şengül, kırtasiyeciliğin en önemli prensibinin kalite sınırı ve ürün çeşitliliği olduğunu ifade etti. Bu amaçla hizmet binalarının müşterilerin taleplerini karşılamakta güçlük çektiğini ve çok daha büyük bir mekâna ihtiyaç duyduklarını söyleyen Şengül, ?Mevcut yerimizin alt katını hizmete açtık? dedi.

MÜŞTERİLER TAKDİRLE KARŞILADI

Bu yeniliğin müşterilerin büyük memnuniyetini kazandığını söyleyen Şengül, ?Müşteriler artık, tercih konusunda daha geniş seçeneklerle karşılaştıkları için ihtiyaçlarına yönelik en uygun kırtasiyeyi alabiliyor. Özellikle okulların açılması ile aynı anda hizmete giren yeni hizmet alanımızda bu amaca uygun bir anlayış gösterdik. Çabamız da karşılığını müşteri takdiri olarak aldı.

FİYAT ARAŞTIRMASI YAPILDI

Çantadan, deftere, kalemden kitaba kadar her marka ve fiyatta geniş ürün yelpazesine sahip olduklarının altını çizen Şengül, ?Fiyat araştırması yapan Kırıkkaleliler farkımızı görebiliyor. Kaliteli kırtasiyeyi uygun fiyata almak isteyenlerin buradan memnuniyetiyle ayrılmaları bizi de mutlu ediyor. Zaten Kırıkkaleliler de bu anlamda bizlere gereken takdiri göstermiştir? dedi.

1972?DEN BU YANA

1972? den beri kırtasiyecilikte seçkin bir yeri bulunan Atlas Kırtasiye 550 metre kare alanında, kırtasiye ürünlerinin yanı sıra, oyuncak ve hediyelik eşya hizmeti de veriyor. Alanında ki tecrübesi ve ekonomik yapısıyla Kırıkkale?de en çok tercih edilen isim olmayı sürdürüyor.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım