Atatürk´ün yolunda ilerleyeceğiz

Atatürk´ün yolunda ilerleyeceğiz

GENÇLER AYDINLIK GELECEĞİMİZDİR

Atatürk´ün yolunda ilerleyeceğiz

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, cumhuriyeti benimseyen gençlerin cumhuriyete sahip çıkacağını belirterek, gençlerin Atatürk´ün izinde geleceğe yürüyeceğini söyledi. Kızık, OHAL´den beslenerek 19 Mayıs kutlamalarını yasaklamaya çalışanların Türkiye Cumhuriyeti´nin aydınlık geleceğini hazmedemeyenler olduğunu bildirdi.

GENÇLERİN SORUMLULUĞU VAR

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramıyla ilgili basın açıklaması yaptı. Kızık açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ?Bundan tam 98 yıl önce bir ülkenin kurtuluş meşalesini Samsun´dan yakanlar gençlere emanet ettikleri bu meşale ile ülkenin her daim aydınlanmasını sağlamıştır. İşgal altındaki bir ülkeye bağımsızlık ruhunu 19 Mayıs 1919´da Samsun´dan aşılayanlar bu bağımsızlığın yegâne koruyucusu olarak gördükleri gençlere büyük bir sorumluluk ve armağan vermişlerdir.?

KARANLIKLARI AYDINLATANLARA SAYGI

?En karanlık ve zorlu günlerde ülkeye bir kurtuluş yolunu açan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşları, Samsun´dan başlattıkları kurtuluş mücadelesini tam bağımsız demokratik bir cumhuriyetle taçlandırmış ve bu cumhuriyetin yetiştireceği aydınlık yüzlere, gençlerimize güvenerek bu büyük mirası onlara emanet etmiştir. 98 yıl önce büyük bedeller ödenerek başlatılan kurtuluş mücadelesi sonunda kurulan Cumhuriyetimizi bugün yozlaştırmaya çalışanlar, anti-demokratik uygulamalar ile demokrasi ve bağımsızlık gibi evrensel değerlerin altını oymaya çalışanlar 1919´da ülkenin üzerine doğan güneşi karanlığa çevirmek isteyenlerdir.?

GENÇLER AYDINLIK GELECEĞİMİZDİR

?Ancak bilinmelidir ki, bu Cumhuriyetin gençleri, çocukları kurtuluş mücadelesinin sebep ve sonucunu çok iyi özümsemiş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün hayal ettiği çağdaş uygarlığı yakalama hedefine ulaşmak için yorulmadan koşacaklardır. Bugün 98. yılında OHAL´i bahane ederek 19 Mayıs kutlamalarını yasaklamaya çalışanlar aslında Türkiye Cumhuriyeti´nin aydınlık geleceğini hazmedememektedir. Atatürk ve mücadele arkadaşlarının ismini anmaktan imtina edenler, Onların mücadelelerini kutlamayı yasaklayarak onları unutturacaklarını düşünmektedirler. Ama bunun mümkün olmadığını, olamayacağını da çok iyi gözlemlemektedirler.?

GENÇLER ATASINA SAHİP ÇIKACAK

?Atatürk´ün kurduğu Cumhuriyeti, milli egemenliği emanet ettiği bugünün gençleri, yarının yöneticileri, ilk günkü ruhla Cumhuriyetine, Atasına, Demokrasisine ve Bayramına sahip çıkmaya devam edecektir. Ülkenin kurtuluş ve kuruluşunun mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını vermiş şehitlerimiz ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Onların mücadelelerini özümseyen Cumhuriyetin gençlerinin 19 Mayıs Atatürk´ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ