Atatürk?ü andılar

Atatürk?ü andılar

Kırıkkale`de Gülümse Anaokulu öğrencileri Atatürk`ü anma günü düzenledi. Gülümse Anaokulu`nda düzenlenen Atatürk`ü anma gününe katılan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Atatürk posterleri ve sloganları ile süslenen serginin açılışını yaptı.

ÇITAMIZ YÜKSEKLERDE
Açılışta konuşan Peker, ?Kırıkkale?de öğrenci sayısı doldurma gayreti ile açılan kurucu müdürlerin büyük emek sarf ettiği ve şimdi gördüğünüz gibi gerçekten başarılı bir okul olup 100 öğrenci kapasitesine kavuşan Gülümse Anaokulumuzun müdürünü ve öğretmenlerini kutluyorum. Geleceğimizin teminatı bu yavrularımızın emin ellerde yetiştiğini ve gelecekte Kırıkkale`de eğitim çıtamızın çok yükseklerde olduğunu hissetmek bize onur vermektedir. Anaokulları kapsamında Kırıkkale`de başarıyı yakaladığımızı söyleyebilirim" dedi.
 
SERGİ AÇILDI
Okul içerisinde girişten üçüncü kata kadar Atatürk?le ilgili afişler asıldı. Öğrencilerin yaptığı resimler ve yazdığı şiirler sergiye açıldı.  Serginin açılışına, İl Milli Eğitim Müdürü Peker ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nusret Kılıç, Gülümse Anakokulu Müdürü Gökhan Durmuş, Kırıkkale`de ve ilçelerinde eğitim öğretim veren anaokulu okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Sınıfların ise Atatürk ile ilgili çalışmalarla renklendirilmesi dikkat çekti.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ